Det här är nog värsta dagen i mitt liv.

Helvete, jag vill bara dö idag. Kvällen börjar med att jag möter upp Lali, Mathila och Adept-jacob vid Fridhemsplan, då vi ska gå till Viper-room. Som jag aldrig någonsin varit på tidigare. Jacob och hans jätte trevliga polare var där och vi hade det rätt trevligt kvällen ut. Tills att klockan blir tre på natten och alla måste dra hem. Vi ska lämna in våra brickor, och jag lämnar in min bricka till någon brud som jobbar där. Den här jävla fittbruden, tar emot massa brickor på vägen när hon ska hämta min jacka, och det slutar med att hon kommer tillbaka utan min den. Jag frågar henne var min jacka är. Kärringjäveln säger "jag har inte fått din bricka?", "joo, du fick min bricka alldeles nyss" säger jag. Tjejen säger att hon känner igen mig, men kan inte komma ihåg att  hon tagit emot min bricka. Jag får vänta till sist, och min jacka finns inte där. Vakterna böjar ställa frågor och till slut bär dem ut mig där ifrån. UTAN min jacka. Min fina nya skinnjacka. jag blir så jävla förbannad. Men eftersom att jag drukigt alkohol så tror dem inte på mig och anklagar mig för att ha tappat min bricka, och säger att dem kan inte göra något. Jag börjar seriöst att böla pga av alla jävla problem som händer mig hela tiden. Det är inte så att att bara jackan förvann, utan också mina nya hörlurar som jag precis köpt från teknikmagasinet och mina lunikavantar som min pappa hade när han var liten. Ett värde på över 2000 kr, samt något som aldrig går att ersätta. Jag vart så jävla förbannad och ledsen. Jag vart utslängd av två vakter som bara rent utav skrattade åt mig, för de inte trodde på mig. Jag ringde min pappa som kom dit dirr, och DÅ gick det helt plöttsligt bra att "prata". Min jacka fanns inte kvar där, vilket betyder att horan i garderoben måste ha gett min jacka till någon annan jävel. Imorgon ska vi gå dit igen och Jacob ska vara mitt vittne. Vi får se hur allting går. Fyfan, det här är något som bara kan hända mig. Min nya jacka, vantar och hörlurar. Helt jävla borta, på ett ställe som Viper-Room. Så jääävla fittigt ovärt. jag vill bara dö. Jag har inte ens pengar till att köpa en ny jacka, nya hörlurar och vantarna finns inte ens kvar att köpa. Tur att min pappa är så jävla gullig. vi måste fixa detta på något sätt.

Vi ska polisanmäla skiten nu också.

Älskling

Kära blogg, det är med en stor ära jag får presentera min nya kärlek. Min nya dator, min första egna bärbara dator.
Jag har precis packat upp henne, installerat henne korrekt och kopplat in mitt internet. Dessvärre är det inte trådlöst hemma än, men kommer komma inom en snar framtid. Ja, första inlägget då. Jag kan ju tala om att fingrarna bara flyger på tangentbordet, de är så mjuka och lättryckna, och dess silver muspad är som att glida på is. Åh, jag är helt kär. aldrig kommer jag separera från min älskling. Och ifall något skulle hända henne så har jag en garanti på tre år, där jag kan komma med henne i småbitar och få en ny. Lite måste man väl ändå få för 1963:- för en garanti.

Back to reality:
jag träffade Kalle idag, först av alla av någon konstig slump. Skulle ha mött Sara och Eli på centralen vid BK men fanns det någon som väntade på mig där eller? Nä. Och inga pengar hade jag på mobilen heller så kunde inte ringa. Men jag beger mig till den stora tavlan för att kolla om Kalles tåg anlänt. Och helt plöttsligt så får man en knack på axeln och där står mannen. Till min förvåning helt ensam. Då hade han precis kommit och väntade också på Sara och Eli. Men sen fick vi tag på dem och vi käkade på donken. Bara en liten stund senare dyker Lali upp också och vi beger oss till Computer City för att köpa min dator, och Eli skulle till jobbet som låg på vägen.

Sen hem, till Joels 22 års kalas där hela tjocka släkten väntar. Mat öses på samt glasen som fylls med alkohol.
Vi har pratat om allt möjligt och jag kan säga att familjen Malutchenco och Särner har sjuka berättelser de sitter på. haha, men allt har varit trevligt. Grattis mannen! Och en helt ny egen dator fick du också :) Precis som jag!

sjuk

Idag är en jobbig dag. Det började redan igår natt, då jag började få riktigt ont i magen. Ett tag trodde jag att det kunde ha varit magsjuka, men jag har inte spytt än i alla fall. Sen vaknar jag klockan 8 imorse och kallsvettades, nej fyfan.
Nu känns det lite bättre, men det kan vara för jag tog en Ibumetin nyligen. Åh jag pallar inte bli sjuk. Inte nu i alla fall.
Speciellt när jag knappt jobbar något. Har fått vara ledig sedan i tisdags, sen är jag ledig lördag, söndag, månad och tisdag.
När jag kryat på mig, ska jag ut och leta nya jobb under de dagarna jag är ledig. Jag ska ha ett nytt jobb, så är det bara.

Annars laddade jag ner Australia som jag hade tänkt se på ikväll.




Jag känner mig helt frälst av dem här grabbarna just nu, ibland är det skönt med riktigt jävla chaos.
www.myspace.com/duckduckgoose






wow

Ibland sticker det i hjärtat när jag ser på dig.
nu ska jag se på Sliding Doors, för jag är så sjukt dålig som inte sett den än.

Annars ett tipps på en helt insane film: Feast 2.
Se den filmen och det ni trodde aldrig händer på film.. det händer.

Grattis Simon!

Ja, grattis mig själv! tänkt att jag redan är tjugo år gammal. en tvåa och en nolla. 20. Det är ändå rätt mycket. Jag har aldrig tänkt på det så mycket, men det är faktiskt en väldigt vuxen sifra, jag har tagit mig ut ur tonåren, som jag befunnit mig i 7 år. Det är mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud. Nu är det bara att skaffa egen lägenhet, en flickvän, flytta in tillsammans, köpa volvo, skaffa barn, bilda familj, bli svenson, skiljas, få vårdnad över barnen, hitta någon sunkig etta i Alvik, ligga runt, få hiv och dö som är kvar på "att göra" listan. Det är nu allt börjar, startskottet har gått. GAAH PANIIK. Nä, men så äre väl inte. Jag känner mig rätt soft för tillfället. Halva livet till 40 har gått, det är ingenting. Jag har god tid på mig att leva. Yes.

Annars så fick jag massa pengar av mamma, pappa, och Therese som ska gå till en bärbardator hade jag tänkt.
Fett soft asså. Känner att jag börjar inskaffa mig en massa softa grejer till mig själv. Det känns så jävla bra.
Annars ska jag nog möta upp Johanna och Emma efter deras teaterbesök med skolan. haha. Låter lite som på dagis.
Gå i led tillsammans med en fröken som ser till att alla håller varandra i handen. Och sedan håller konstant räkningen på alla så att ingen saknas. Åh, det var goda tider det.


Tack för mig :)


min födelsedag!

Den här dagen har varit helt sjuk, visst det är min tjugoårsdag. Min pappa och Therese kom hem från Brazilien 5 i natt så de hade ingen ork att gratta mig på morgonen, men det gjorde absolut ingenting. Jag gjorde mig iordning för att gå till jobbet, jag skulle ändå bara jobba 3 h. När jag kommer dit så märks det att det inte finns mkt att göra, så jag fick sluta en timme tidigare. På vägen hem så gick jag förbi posten, för i brevlådan hade det kommit en lapp där det stod att jag hade ett paket på posten, men den hade tydligen legat där sedan den 13:e januari, jag såg den bara nu. Men hur som hälst!
Väl på posten så går jag fram lappen, och tanten kommer fram med ett stort jävla paket. Och jag undrar vad sjutton det kom ifrån. Jag hade inte beställt något och på lapparna stod det ingenting mer än att det kom från Danmark. Jag vart jätte nyfiken, men ändå snurrande tankarna omkring. Lite konstigt kändes det. När jag kommer hem blir min pappa jätte nojjig, och han säger att det kan vara en bomb (lol..?) Så vi ringde nummret på paketet, och det är någon dansk tant som svarar, hon fattade inte vad vi snackade om så hon kopplade oss till en svensk tjej. Då säger hon att det är ett paket som de skickat från coke.se, och det är ett vinnarpris! Direkt ringer det en klocka i mitt huvud och jag sliter u pp paketet, och vad finns inte där? jo, en BOSE SoundDocksystem till min iPod! Då undrar ni... wtf?

Jo så här var det. Jag firade min jul uppe i Dalarna tillsammans med mina kusiner, och min minsta kusin Gustaf berättade att han hade vunnit den nyaste Sony Ericsson mobilen på CocaColas hemsida, och att en massa kompisar till han vunnit massa iPods osv. Så på skoj blev jag också medlem där, svarade på tre frågor. Den som kunde svara snabbast på alla 3 frågor vann. och tydligen så lyckades jag också! helt jävla sinnessjukt. Jag vinner aldrig, och nu gjorde jag det. och inte en liten vinnst heller. Den kostar ändå några tusen lixom. OCH PÅ MIN FÖDELSEDAG FÅR JAG DEN! Jag tror det kommer bli en helt underbar födelsedag. Inget ska få förstöra min dag.

Mer uppdateringar kommer senare!

tack för mig!




wooo-oh, it's clear now

igår köpte jag mina första noodie jeans, 999:- senare och jag har fortfarande lite pengar kvar på kontot.
Det känns väldigt bra att ha ett jobb ändå. Även fast det är på ett ställe som suger balle.
Men nu måste jag göra mig i ordning för att gå till jobbet, imorgon är den stora dagen. Vi får se om allt går enligt planerna :)

humörsvängningar delüx

ah, men visst sug min kuk då.

Okej Kalle, du ska få som du vill!

Hej och välkommen till Simons egna lilla krypin!
Precis som jag skrev på bdb så erbjuder jag nu, speciellt till dig Kalle, men också till alla andra läsare denna extremt genomtänkta posérbild. Jag hoppas ni kommer gilla den och släng gärna iväg ett litet gullit inlägg om klagomål samt beröm. Puss på er för den här gången!

Var så god Kalle, den är mest till dig!



:) brie brie, burr burr

oh yes, lika bra

I can't remember last night

jag känner för att lägga upp en egobild, så nu gör jag det.
ojojoj, last night var sjukt. Jag menar verligen sjuk.

störd. bra. värd. ångestfylld. knäpp. you name it.
och tro mig, donken folket vet verkligen hur man festar!

föresten, när ska jag få träffa Victor igen då?





I can hold the stars in the palm of my hand, everyting is spaced and nothing is out of reach!

Our pilot never finishes his sentences.
He just goes on and on without a breath.
Everything is in it's right place.
And the clouds surround my face.

update!

Yes, klockan slog tisdag och man är hemma igen. wow, kan inte vänta tills jobbet börjar imorgon..

annars fett skönt att vara hemma, men så jävla segt att komma tillbaka till samma gamla rutiner. Ge mig ett nytt jobb någon?
...

empty talk and loney nights

på tisdag åker jag hem

my last goodbye,

Jaa-a bloggen, det här kan kanske vara det sista ni hör från mig på några dagar, för idag är den stora dagen. "Vilken dag?" tänker ni då. Men det ska jag allt berätta, det är dagen då jag åker till Halmstad för (30 biljetten!) att hälsa på Emilia och hennes vänner! Vi ska festa nätterna långa, och det ända vi kommer göra är att hångla. Nä, kanske inte, men ändå. Kanske? Ville bara vara lite finurlig med rimmet. ehehe. Jo, klockan är ju då 05.56 och jag har redan dushat och lyckats ha sönder badrumslampan till min toalett, woho.


Vi ses snart tjejen!

Födelsedagar och ännu mer nya inköp

Redan så tidigt som igår fyllde vår kära vän Linda 20 kalla vintrar, som alla brukar skriva på deras presentationer på Playahead. Det bjöds upp till kalas med bubbel, vin, och en massa godsaker tillsammans med hennes kära framilj.
Det var en mycket trevlig kväll hos bruden. Senare mot kvällen begav sig Marika, jag och födelsedagsbarnet vidare till Carmen, där vi möttes av en massa andra människor. Där ibland Olle tillsammans med hundratusen andra vänner.
Amanda var där också, en Carlingsbrud som jobbade på det Carlings jag sökte till förut. Men hon var rätt tråkig och hade inte någon större lust med att prata med mig, men det var okej. Drack lite bira och träffade några nya människor som man diskuterade utamlandsresor och eget företagande med. Men redan vid tolvslaget var vi tvugna att bege oss mot tunnelbanan. Sade jag att vi typ kom dit vid tio, halv evla tiden redan?

Väl hemma var det dags att prata om nästa födelsedag, nämligen min. Just det, för er där ute som inte har någon koll alls så fyller jag år om 17 dagar precis från idag. Då är det min tur att ha kalas, ni som inte viste att jag fyllde år kan ju glömma att ni får komma. Nej, men helt seriöst så kan jag tyvärr inte bjuda så många för jag ska ha släkt här också så det kommer bli full-house. Men ni som får komma kommer jag meddela.

Annars så har jag invigt ett nytt köp igen. Det är så sjukt kul med nya kläder äntligen, och den här gången blev det en skinjacka från Pocoloco. Jag köpte den på öppet-köp ifall jag skulle ångra mig, men jag har bara tre dagar på mig i så fall. Men jag har inte hittat någon annan som sitter bra, så det får nog bli denna. Pengar kostar det i alla fall. Men "pengar är inga problem" som Kalle skulle ha sagt.



The Dotted Line..

Last night was crazy.

Dagen började som vanligt med jobb men denna gång inte som alla andra gånger. Utan den började redan vid 07.00 vilket ledde till att jag var tvungen att gå upp vid 06.00, jag var rätt seg den morgonen. Slutade vid 15 och mötte upp Emil och Rickard som var på väg mot centralen för att lämna Rickards packning då han skulle bege sig till Uppsala. Vi satte och på BK och tog en kaffe och väntade på Sara, Kalle och Lali. Vi gjorde inte så mycket, käkade lite middag och så tills det var dags för både Kalle och Rickard att dra sig mot tågen. vi sade hejdå till alla och jag drog hem. När jag kommer hem så välkomnar pappa mig med en liten överaskning, nämligen en skjorta som han helt spontant köpt till mig. Först är jag lite skeptisk mot den. Det brukar aldrig bli bra när jag får kläder av familjen, men när jag väl provade den så var den riktigt snygg på.

Lite senare på kvällen kom Eric, Marcus och Johannes på besök med lite förkrök. Det var rätt lamt, men ölen slank ner och vi begav oss till Ace, där det var redligt tomt idag. Vid 11 tiden var det nästan helt tomt, men jag laddade upp med lite öl och vipps så var hela världen där. Riktigt kul kväll faktsikt, då jag fick träffa lite bekanta ansikten, och några nya. Lite dans blev det också. Jag undrar verkligen hur jag ser ut på dansgolvet. Jag måste se helt metaly-retarded ut.
Vad som egentligen hände den kvällen borde jag inte gå in på, haha.

Annars är det bara fyra dagar kvar tills jag åker iväg till Halmstad och festar gärnet!

nyårjobbkompissov

oj oj, hur ska jag berätta det här? Det var en "minnes"värd kväll om man säger så. Jag tror inte att jag fick någon vidare bra bild av vad som hände egentligen, ingenting är riktgit klart men jag kommer ihåg något som hände. Det började med att Johanna, Emil,  Seb, Rickard och Knä kom hem till mig efter julklappsutdelningen med familjen, där jag fick en massa fina klappar. De var redan fulla när de kom till mig, så jag kände mig lite "off-schedule" om man säger så. Men det tog inte lång tid innan jag var ikapp. När alla hade kommit och röjt lite på mitt rum med Wow-musik och falundialekter så bestämde vi oss för att bege oss någon annanstans, vilket fick bli hemms hos Ninas farsa. Inga problem lixom. Trodde vi. Dramanight as always. På något sätt händer det alltid något. Men jag hade kul ändå. Jag, knä och Rickard hängde tydligen med Tumba gangstars. Real dudes with guns. Det var lite ballt. Och jag lyckades i alla fall ta mig ett steg närmare mål på raggningsmätaren, så helt oskyldig är jag inte. Nej, men riktigt söt brud även fast hon langade dissen. haha. Sucks to be me. ett tolvslag, några hångel och öl senare blev det riktigt hett på nina-festen. Helt plöttsligt så låg alla nakna på golvet och hade en stor jävla orgie...nej, men det hade varit lite kul faktsikt. Där emot blev det jidder, bitchfight mellan Nina och Linda vilket var ganska tragiskt, vi blev rätt utslägda. Eller ah, inte jag men.. jag gick ändå. Full och glad vad jag i alla fall. Linda, jag och Rickard chillade taxin ända in till slussen, sen hem. Hela kvällen är ganska suddig, men det jag kommer ihåg var ganska nice faktsikt.

..3 timmar senare ringde mitt alarm på mobilen och det var dags att gå till jobbet - jag tror inte att alkoholen avdunstat riktigt ordentligt vid den tiden tiden. halvfull och trött begav jag mig till jobbet, där var jag tvungen att stanna fram till 20.00. Fett skönt kan jag säga. full/bakis (men jag var inte så bakis), trött , äcklig och jobba fram till 20. Sälja äckliga hamburgare i tio timmar. Efter jobbet träffade jag på Sara och Kalle. Linda hade kommit in lite tidigare och hälsat på mig. Vi var  hemma hos mig med musik och mys. Nu deckar jag snart för klockan är över 0..igen. Måste sova för att samla krafter inför morgondagens pass.

Godnatt gott folk!

RSS 2.0