Klipptid

Imorgon ska jag klippa mig hos Björn Axén igen! Det var riktigt länge sedan jag var där nu. Så nu ska jag uppdatera min frisyr lite. Jag har inte speciellt höga förhoppningar, men jag är lite nervös ändå. En ny frisör ska få sätta saxen i mitt hår och det gör mig lite skakis.

working out!

Hej hej! nu kommer jag med lite uppdateringar igen. Och denna gång kom jag för att tala om att jag börjat småträna här hemma! Det har aldrig hänt någonsin i min eviga livshistoria att jag tränat. Jag har gymmat en gång i hela mitt liv. Och de enda gångerna jag har tränat har varit på idrotten i skolan. Men nu har jag börjat självmant. Jag börjar mjukt med det vanliga i hemmet: Sip-ups, armhävningar och rygglyft. Man märker att jag verkligen är out of shape men jag ska försöka träna så ofta som möjligt, så fort jag får lite tid över hemma (när nu det händer?)


vad ska man ta sig till?

Jävla skit. Nu har man plockat på sig för mkt jobb tider så man inte har tid åt någonting annat. Idag träffade jag i alla fall Stephany och Elin som jag inte träffat på rätt så länge. Och gissa vad jag ska göra om ca 30 minuter, Jo det ska jag tog tala om för er. JOBBA. Konstigt va? istället för att ta sig till repet så måste jag åka åt det andra hållet mot alla hamburgare och "trevliga" gäster. Jag måste börja göra något åt detta för det här går inte. Jag är ledig EN dag i veckan och jag börjar känna att det är kört. All min fritid tas ifrån mig.


Hold our hears with open hands!

Am I crushing down towards the miserable road called love?
I never wanted this to happen, it all came as a supprise.
It all came so fast. I'm leaving you with the only way I know
So, do I even know you. I'll leave you behind wondering.
Or Is it me? Confusion is the only solution.

The text you sent me threw air, It just ain't fair.
Trade us into two pieces, just the mind can see.
Why do you want this to be the way you wanted?
Tomorrow we're forgotten, like the photograph
above our shelter.

This is the place for your own spoken words.
Empty your hands to relese your heart from us.
But sometimes...

löning!

Nu när det varit löning och allt så måste man passa på att shopa loss, och varför inte spendera pengarna på sitt älskade jobb och dessutom få en jävla massa rabatt. Idag köpte jag världens snyggaste Cardigan, ett linne, sex par strumpor och en skit fräsh mössa för ynka 588:- hela kalaset skulle gått på 998:- utan min underbara personalrabbat. Jag laddar upp en dålig bild på min nya cardigan i alla fall. Ni lär ju märka vad det andra är i framtiden! P.S jag är gladare än vad jag ser ut att vara på bilden, lyckades bara inte le. hehe



Carlings!

Gud vad duktig jag känner mig för en gångs skull. Jag vet att allt jag pratar om i denna blogg är om mina jobb men det har blivigt så på sista tiden för det är det enda jag gör nu för tiden. Hur som hälst. Igår fick jag reda på att jag ledde en tävling på McDonald's Jag sålde i snitt för 76.3/person under en timme, och det är skit bra då medelmåttet ska ligga på en 55 kr. Så om ingen slår det inom två dagar så vinner jag ett pris bestårende utav biobiljetter. Det blir en herrans massa bio för min del! Annas är jag skit duktig idag också, för jag ska jobba extra på Carlings!
så, got 2 go!!

tack för mig!


Old man hostile!

Herregud, jag har fortfarande men för livet! Idag på jobbet kom det fram en lång tjock gubbe som skulle beställa mat utav mig, han såg ut som vilken gubbe som hälst fast med en lite för stor mun. Allt var normalt fram till att han står och ler mot mig efter beställningen är färdig, och frågar mig om jag jobbar på onsdag! Varför frågar han det? tänkte jag. Så jag svarade att jag inte visste, vilket jag heller inte gjorde men. Till svars så frågar gubben mig om jag skulle vilja gå på bio. WOW SAKTA I BACKARNA NU VA! var det första jag tänkte. Han fortsätter med att berätta att han fått gratis förhansvisningar till en film på onsdag och ger mig två biljetter. Jag ser på biljetten att den är onumrerad och tar därför emot den. Hade den varit numrerad så hade jag bara blivigt freaked, för det hade betytt att jag var tvungen att gå på bio med HONOM. Screw that. Denna gubbe gick emot ALLA mina egenskaper. 1. HAN ÄR EN MAN.
2. Han är hundra år gammal 3. Han är ful. 4. Han är tjock. Nej, jag blev lite äcklad men what the hell fick två gratis biobiljetter. så...

WHO'S WITH ME!?
Bion är på Onsdag

take your hands away from your face

jag kallsvettas. 02.52. pirr i magen. hunger. trötthet. dileman. val. sol solis

Jag ville försvinna

Nu jobbar jag så mycket att jag inte ens hinner blogga om det! Herregud och igår gjorde jag bort mig något sjukt mycket. Det är nästan så jag inte ens pallar blogga om det så pinsamt var det. Jag borde skriva 'FAIL' med stora bokstäver över hela min panna. Det handlar om att jag har så mycket jobb att jag blandar ihop alla mina scheman. Det som absolut inte får hända hände mig: Jag kom försent till mitt jobb på Carlings.
Jag har knappt jobbat där i en vecka och jag kollar fel på schemat. Jag trodde jag var ledig, så ringer dem till mig och frågar var jag är någonstans. Jag bara släppte allt och drog det snabbaste jag kunde. Fick skämmas ögonen ur mig, och händer detta igen kan jag kyssna mitt drömjobb good bye. Men det ska inte hända igen. Aldrig. Annars går det rätt bra för mig. jag fick över 3.0 i ppk en dag (plagg per kund). Det är hur många plagg man säljer i snitt per kund och i veckan fick jag som sagt ett på över 3.0 vilket är sjukt bra. annars ligger mitt ppk på 1.53 i snitt under hela tiden jag jobbat, och 1.5 är mycket godkänt.

Idag så jobbade jag öppning på Carlings mellan 10.00 - 15.00 och det gick helt okej. Det var min chef Sofie som öppnade med mig och hon är stört skön att jobba med. Elias och Sara kom förbi och köpte lite kläder av mig, vilket fick mig på bra humör! de stannade dessutom kvar och väntade på mig tills jag slutade vid 15 så man fick sälskap till jobb nummer två - donken. Klockan 16.30 gick startskottet för nästa äventyr och slutade inte förens vid 21.00. En Fullspeckad dag med andra ord. Jag somnade nyss framför datorn. Men det lär väl bli rätt sent idag också, som alla andra dagar.

A lot is going on!

hej allihopa! Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade min blogg igen (förlåt Stephy!) Men jag ska göra mitt bästa nu. hmm, vad har hänt sedan senast? well, vi har repat lite med bandet och fått reda på bra nyheter. Några är att vi kommer ha minst tre spelningar i October. En i Trollhättan, en i Stockholm och en i Viksjö. vi har också andra nyheter att berätta inom kort, så håll koll på våran myspace. Vi kommer också spela in en ny låt den 21a Oktober. Looking foreward to it!




vin, öl och malibu!

Nu sitter jag här med Pappa, Therese och Fji och väntar på att vårat sälskap ska dyka upp så vi kan börja fredags kvällen med alkohol och mys. Stephany, Elin, hennes syster Yonna och Linda ska komma hit på lite öl drickande.
Vi får se vart vart vi hamnar i slutet av kvällen!

Igår så fotade Fji Adept för deras nya myspace och jag fick stå som testkanin för ljuset, bilden vart riktigt bra så jag tänkte jag skulle ladda upp den. Fji du är riktigt bra och om du lägger ner tillräckligt mycket energi på det du gör så kan du bli något!


you speak, you whisper!

Idag jobbade jag mitt längsta pass hittills på Carlings! 10-15 och jag måste tala om att jag älskar varje minut utav det. Stannade till och med kvar 40 minuter och vakde ut kläder jag ska köpa till lönen. Love my life.. i alla fall ibland.
Efter det vart det av till fji dirr där vi skulle förbereda en photoshoot för Adept. Det gick som smort och det blev några riktigt schyssta pix. Heil ADEPT!

åh, jag kanske ska köpa en Macbook pro också!
Då blir det mer produktioner från mig.

all that's left is my heavy breathing

Ibland blir det inte som man vill, ibland får man inte det man vill ha. Idag var en sådan dag i alla fall. Jag har gått runt och funderat på om jag ska köpa en t-shirt jätte länge, om det varit värt att köpa den redan nu då jag kanppt haft några pengar alls eller om jag skulle vänta tills jag fått min lön. Men så fick jag ett ryck, idag skulle jag köpa tröjan oavsett ekonomin. När jag väl kommer till t-shirt store och står framför tröjan.. så ser jag att den inte finns i min storlek. fml. De storlekar som fanns var: X-small, X-small, X-small, X-small, X-small, X- large. Jag kände hur hela min värld gick under. Aja, men vad har man lärt sig idag då? Man kan inte få allt man vill ha här i livet.


bilden är tagen av fji när vi var ute och fottade i söndags!





Söndags mys

Nej, inget sånt här inte. Idag har jag jobbat hela dagen och hela natten. Jag känner mig rätt duktig. Jobbade på Carlings på dagen, ta sig till donken under en timme för att jobba ytterligare sju timmar för att sedan sluta 00.00.
Men Carlings är så jävla värt jobb. Men annars då?

Jo, jag har lyssnat ovanligt mkt på Bring Me The Horizon idag, och jag taggar sjukt mkt till spelningen här fram över. Ser också fram emot våra egna spelningar.


It's all about the money, honey!

jaha-ja, Ännu en dag avklarad. Och åter igen blev denna dag till en Foto-dag! Men denna gång fick Fji vara med. Han hade sin monster kamera med reflexskärm med sig. Jag, Stephy och Elin var så klart med. Till en början så gick vi bara runt i den underbara huvudstaden och kolla in saker. Sen hittade vi ett bra ställe att fota på. Det blev några riktigt bra bilder, men eftersom att det är Fji vi pratar om så lär man inte få se bilderna förens nästa månad eller nått sånt. Anyway! Stephy, Fji och Elin stack hem till Stephy och festade medans lilla jag skulle ta mig till jobbfan.
jag hathat älskar mitt jobb på donken. Detta är varför jag står ut;

Idag t.ex fick jag beröm för mitt hår, två gånger!
en gång utav två brittiska pensionärer och en annan gång utav en kille som brukar handla av mig som är svin trevlig. Tog has namn idag. han hette Fredric. Den andra anledningen är för att i slutet av månaden så märker man att man hur duktig man varit på lönen.

Det tråkiga är man missar alla trevliga kvällar med sina vänner varje helg.
fml. Men Stephy är gulligast och uppdaterade mig om kvällen via telefon på mina raster. Det uppskattades mkt mkt.


He's just not that into you

Jag såg nyss en film som fick mig att tänka om på det här med kärlek. He's just not that into you. Inte något speciellt bra film, men den talar verkligen om hur det kan vara i förhållanden samt för dem som letar efter den rätta. Jag kan lätt säga att jag känner igen mig själv i vissa scener, saker som hänt rätt nyligen också. Det har med 'date' frågor på myspace och nervösitet att göra. Haha. Fuck my life.



inne-ute kväll med Stephy!

kära läsare, idag har jag spenderat min dag med Stephy och det blev Café Cooler, foton, nytt skärp, en burk cola, varma toast och Idol. Mer behövs inte sägas. Vi hade en lugn och soft dag. Här är lite bilder som vi tog under dagen!








I'm back from the dead!

Nu var det helt toklänge sedan jag uppdaterade min blogg. Jag tröttnade ganska fort på det här med bloggandet. Jag antar att bloddinbella och pussy har mkt med saken att göra. Man blir ju helt avtänd på att blogga efter allt snack om dem där. Men nog om det, varför jag har återvänt har helt och hållet med en person att göra. Det finns en person som är så underbar och helt sjukt värd att denna person ska få ett helt blogginlägg utav mig. Och inte vilket blogginlägg som hälst heller, utan mitt första på månader. Och denna person är Stephany. Min nya awsomeness vän. Jag vet att hon inte är som alla andra förlorare där ute. Så, var så god Stephany, här får du av mig! Och som om att det inte skulle vara nog. Hon är till och med bättre än mig. Jag gav henne ett blogginlägg och hon ger mig en helt ny blogg! Tack så jätte mycket baby :*


- Love you!




RSS 2.0