det är sorligt, men samtidigt så stört sjönt

Godnatt då allihopa, nu går rock stjärnan och lägger sig. Och vet ni vad..? det är bara TRE dagar kvar till vårat första gig tillsammans i bandet. Jag är så stört taggad och glöm för guds skull inte att komma och glo. Vi kommer ösa skiten!


Bakis och nya vänner

Igår var sjuk med fest, killar med baseball trä, knogjärn och polis batonger. Jag tror alla där tyckte de var svin tuffa, jag ville vara som dem. anyway, idag är man rätt bakis faktiskt men dagen har varit fett värd. jag deckade hemma hos Adi, där jag aldrig varit tidigare och på morgonen blev det flera koppas kaffe. Adi's polare Jonas slaggade där också, och efter ett morgon jam i Adis vardagsrum drog vi till Jonas för att hälsa på hans fina husdjur. Två st boaormar, en var ungefär två meter och den andra 75 centmeter. Skit coola, sen hade han sköldpaddor och fula fiskar. Senare mot kvällen träffade jag lillebror och hans polare för att DEAD:a lite på IO, skön jävla dag. Nu äre sängen och datorn som gäller kanske en liten film om en stund.

Oh, våran nya Studio Diary finns uppe på youtube till våran nya låt vi håller på att spela in. Till vad får vi inte berätta än, men det kommer bli så sjukt fett. keep your eyes and ears open!





Surviving the charade - Studio Diary 4


skärpning!

Nu får jag ta och skärpa mig när det kommer till uppdateringar av blogginlägg. Det händer massa saker men jag tar mig aldrig tiden att skriva om dem. Först det viktigaste; JAG LEVER! det känns väl lite skönt att veta?

I onsdags åkte vi till Sala med bandet för att spela in våran fjärde demo men kan man kanske kalla det första singel? vi kommer att släppa låten tillsammans med ett realease datum, men mer än så får jag inte tala om. Inspelningen gick hur bra som helst även fast man bara hade fått sig två timmars sömn natten innan så man var väldigt seg hela dagen. Jag fick sång coatching utav Dinos kära vän Niklas som för övrigt kanske blir min personliga sångpedagog. Han var jätte duktigt och lärde mig en hel del utav sångtekniker. Gitarrdelarna gick otroligt segt och mot slutet så rann tiden bara iväg och vi hade inte ens kommit halvvägs. Jag fick ta över gitarren på vissa delar av någon konstig anledning men tillslut föll allt på plats. Denna låt kommer bli riiiktigt bra, ni kommer inte missa det när det är dags!



BMTH + Mustasch

jag vet inte ens var jag ska börja. Den här helgen har varit en mycket bra och trevlig helg. Det hela började på fredagen när man fick finbesök utav Beckie! score på den, redan vid två på dagen öppnade vi våra första öl och drack våra första groggar för att senare glo på Bring Me The Horizon. Spelningen var rätt cool, dock inte den bästa jag sett. Själva huvudmomentet var när jag lyckades ta mig upp på scenen under 'Football Season Is Over'. Det finns ett youtube klipp på skiten och jag kan inte sluta garva när jag ser på det. Dagen efter åkte Beckie hem och jag drog till jobbet. Efter jobbet så ringde min chef mig och frågade om jag hade lust att följa med på Mustasch spelning later on that night. Självklart tackar jag inte nej till något sånt. Mötte upp hela Carlings gänget vid globen på några bira sen vidare in till 'Ericsson Globe'. Lite utav en besvikelse att de bytt namn på globen, men vad ska man göra. Konserten var inte den roligaste jag sett, men helt okej för 0:-

Idag, söndag vart det jobb igen och sen bjöd mamsen mig, bror och brors GF på middag + BIO. Mycket najs.



http://www.youtube.com/watch?v=PFiQNnGdIGI&NR=1



honey, i'm rich!

Idag när jag vaknade fick jag världens ryck. Jag städade hela mitt rum, rev ut allt ur min garderob och sorterade alla mina kläder, mörka och ljusa t-shirtar, linnen, kalsonger och strumpor. Inte nog med det, så begav jag mig ut på stadens gator och inskaffade mig en ram till en bild jag fått utav Johanna, som hänger på min vägg nu. Jag köpte dessutom nya lakan och underkast. Jag satte upp några affisher på väggen och snart blir det nog en till tavla. Jag älskar att fixa till mitt rum, speciellt nu när det såg så tråkigt ut, men äntligen börjar jag få till det! Jga lägger upp bilder imorgon så fort jag får tid över.

Föresten, jag ska göra ett försök med att recensera en skiva i veckan för att få någons lags tagg under denna blogg. Det kommer bli svårt att dömma andra skivor efter man hört Pneuma med Moving Mountains. Men jag ska göra mig ett försök.

Recension

Jag tänkte skriva en liten mini-rencention på ett album som jag tycker är mycket värt att nämna. Albumet heter Pneuma och är skrivet och komponerat utav bandet 'Moving Mountains'.

I mitt perspektiv är detta någon typ av melodiskt alternativt/indie/rock och det är det bästa jag kan komma fram till när det kommer till genre. Jag tycker det är svårt att få in det i någon kategori. Men tänk Explotions In The Sky blandat med desperata skrik kombinerat med skön ren sång. Men sången är inte det man vill få fram här, utan det är mer musiken i sig. Sången är endast ett redskap för att 'få till den sista kryddan' så att säga. Det dem har lyckats att göra som också gör detta band mer unikt är att de används sig utav trumpeter i vissa partier som sitter som pricken över i:et. Till en början rycker man lite på ögonbrynet, men sakta men säkert så börjar man sänka det igen.

Vilket humör borde jag vara på för att uppskatta musiken som bäst? Jag skulle vilja säga: Tänkt dig en lång dag på jobbet med mycket slit, du missar precis bussen hem, det spöregnar, du märker att det går snabbare att gå hem än att vänta på nästa buss. Till slut kommer du kommer hem, slänger dig i soffan helt genomblöt och eländig. Då tänder du levande ljus, fixar ett fotbad med en filt och sätter på denna platta och bara myser dig igenom hela, låt efter låt.

Jag skulle kunna betygsätta denna med en 4/5. Det finns ingen låt som inte går att lyssna på för alla är så lättlyssnade. Dels finns det låtar som man speciellt fastnar för, bl.a 8105, Sol Solis och Grow On, Grow Up, Grow Out. Missa inte dessa om ni är sugna på albumet.



Myspace: http://myspace.com/movingmountainsmusic

Tracks:

1. Aphelion
2. Cover The Roots, Lower The Stems
3. Alastika
4. Fourth
5. 8105
6. Bottom Feeder
7. Sol Solis
8. Grow On, Grow Up, Grow Out
9. The Earth and The Sun
10. Ode We Will Bury Ourselves


franky smittar

Man blir så sjukt taggad på att blogga efter man läst Stephie's blogg. Det måste vara något med sättet hon skriver och alla bilder hon lägger upp. Jag vill bli som henne. Nej kanske inte, men nästan.

Nej, nu ska jag bara lägga mig i sängen och glo på en skön jävla film. Jag tror nog att det blir 'Shrink' med Kevin Spacey i huvudrollen. Förlåt om jag är så sjukt tråkig på bloggfronten men jag är verkligen ingen höjdare på att skriva och uppdatera. Kom gärna med tipps på saker ni vill att jag ska skriva om.



What is love? baby don't hurt me..?

Ibland går man runt och grubblar för sig själv vad det egentligen är man är ute efter. Jag har börjat fundera lite på det här med kärlek. Nu var det ett ganska bra tag sedan man var riktigt kär och man börjar ju undra var den tar vägen. Man lär ju inte hitta den på ett tag om man inte är ute och vrider och vänder på varenda sten man stöter på. Hur vet man när man är kär? Vad betyder det och var går gränsen mellan kär, förälskad och 'tycka om'? Jag har ju själv varit kär och man vet ju när man är det. Man bara vet det. Men sen då? hur gör man? det blev en massa frågor i detta blogg inlägg, kan du svaret på något utav dessa får du gärna svara mig genom att kommentera här nere.




the rate of success..

I'm your sky, you're my star
together we build our own universe
with our rocket we travel the world,
everything around us is forbidden,
but I don't care, we do it anyway.
We make our own rules.

Expect the best, be prapered for the worst.
Fuck what others think & do you're own thing.

We build a bridge of hope and faith,
the belief of susccess is high and safe,
you and me is two, this is all we do.

Now I'm high but still on ground
this is what happens when you're not around.
You're the air I breath, You're my dream when I sleep
do you now know, why you're the one I keep?

Out of the blue, it strikes you

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


"NY FRISYR"

Idag var jag hos Björn axén och fixade frippan. Det blev inget speciellt denna gången. Det ser lika dant ut, fast tunnare och lite kortare. Jag kom på att för att få den frisyren jag verkligen vill ha så måste jag låta mitt hår på sidorna växa ut bra mycket mer, och det hade jag inte tid att vänta på. Så jag gjorde om 'min frisyr' från början igen. Det jag gjorde var att klippa ner utväxten på sidorna igen, klippte luggen några centimeter kortare, tunnade ut alla partier i håret och håret bak i nacken klippte vi kortare på höger och vänster sida så att håret som ligger i 'center' blev längre. Jag lägger upp lite före och efter bilder så ni i alla fall kan fatta att jag klippt mig lite!

Nu:








Jag hittade ingen gamal bild som visade min utväxt så pass bra, så det fick bli denna keffa. Man ser som sagt ingen vidare stor skillnad. Men det känns verkligen att det är kortare och det är jätte skönt för min del.

Då:


RSS 2.0