Vad i...

I bland är det helt sjukt vad man kan stöta på för konstiga saker!

I kväll var jag ute i tantolunden med några vänner för att bara ta det lungt, sen på hemvägen när det bara är jag och Sara kvar, när vi går på våran gata hem så ser vi en liten vit lapp som sitter fast tejpad på en affish, och av någon konstig anledning så börjar vi läsa på den lappen, och vi tror inte våra ögon. Det var det sjukaste jag läst på väldigt länge, men samtidigt blev man väldigt berörd. Jag laddar upp en bild på vad det stod:





Kan någon förstå vad det är det står på lappen, jag menar...verkligen?

Hemma igen!

Då var man hemma igen, efter fyra helsköna dagar på Gotland tillsammans med min flicka Sara. Det har varit helt underbart, med brännande sol varge dag. Jag tog också årets första dopp. Förstår inte varför jag inte badat innan. Det var jätte varm i vattnet. Stugan som jag för övrigt inte varit i på sjukt länge har också blivigt finare och färdigare. Utan el, toa och dusch dock. Men det är nått man får leva med.

Nu hade jag tänkt gå ut och handla lite mat och möta upp Lali.

återkommer snart med mer uppdateringar!

Wosh, vilka dagar

Nu har det gått några dagar sedan jag uppdaterade här. Men i torsdags kom Sara hit äntligen, och det har varit väldigt mysigt att äntligen få lite sälskap. Annars så har våran närmste vän Lali fyllt år, och i lördags vare upp till kalas men tyvärr så har jag inga bilder att lägga upp just nu.

The Story of Lalis 18 års fest:
Vi var i "Folkets Hus" i Tumba och det var ett skit stort hus, med en scen, biljettkassa och stora rum. Går inte att beskriva så bra faktiskt. Men det kom en del folk, vi var kanske 25-30 pers, men det skulle kommit upp till 40 egentligen. Allt var lungt förutom lite småtjaffs. Äh fuck it, senare mot kvällen så började det komma oinbjudna, och det började bli jidder. Det blev bråk och det blev seriöst. Det kom gäng som började tjaffsa, och de var tydligen ökända i Tumba, och de hade varit med i väpnat rån och skit. Så alla drog in och vi låste efter oss. Tilda, en kompis till Lali sätter sig i deras bil och det gör att folk inne blir upprörda och gör sig redo för bråk. Men Lali och hennes brorsa tar hand om skiten och börjar snacka med snubbarna, och de lyckas få ut Tilda ur bilden utan bråk. Sen hände det lite anda saker, som att Saras mobil försvann, tillsammans med Tildas mobilbatteri. Fråga mig inte vad de skulle med ett mobilbatteri till. Sen försvann en tröja också.
Sen spydde Emma på Sara också. Herregud. Så Sara fick gå runt halvnaken och sur. Hennes mobil blir snodd, och någon spyr på henne, hennes dag kunde bara inte bli bättre.

Men var det en bra kväll då? ja, lätt. Gratis chips, läsk och godis och en massa jävla öl.
Men också en helt underbart ny 18 åring med i gänget!

Nu sitter jag helt naken med bara en handuk på mig, helt nyduschad och hade tänkt glo "The Orphanage".
Den handlar om ett barnhem där sjuka saker händer.

Oh, och förresten.
Jag drar iväg till Gotland i några dagar, kan bli en vecka. Uppdaterar under resans gång och så.

Done and Done!

Okej!

Då var allt färdigt, och jag är sjuukt nöjd med min klippning och det vart riktigt snyggt! Jag laddar upp en bild, den är bara tagen med min mobilkamera men det lär ju komma upp fler bilder framöver.

Christian på Björn Axén ville fota mig för han trode att jag kunde vara någonting för höstens kolluktioner så han tog mitt nummer och en bild på mig så skulle han höra av sig om fottografering fram mot September! Riktigt kul för jag blev tillfrågad på stan för ett två år sedan av en agent från Stockholmsgruppen om fotografering också, men den gången gick det inge vidare. Nu har jag fått skägg och de sade att det var en mkt bra grej och att de behövde personer med skägg på Björn Axén. Hoppas de ringer mig bara! :)



Här är i alla fall en bild:

 



 

Klippning

Oh, sweet Jesus!

Idag är det stora dagen. Jag ska klippa mig lite Mohawk liknade nu och jag är så nervös att jag håller på att skita på mig.
Har ingen aning om jag kommer passa i det eller inte, ingen vet om hur jag ska klippa mig förutom Sara, Lali, Franco och Mathias. Om mitt hår blir misslyckat så kommer mitt liv vara förstört, men det tror jag inte. Jag har varit sugen på den här frisyren riktigt länge nu. Gör jag det inte kommer jag ångra mig mer än om jag gör det och det blir dåligt.

Laddar upp bild om det blev bra sen, nu måste jag verkligen gå.
Björn Axén i Åhléns City väntar på mig!

16/07 - 08

Det här är till oss.
Idag är vår dag.


<3

Söndag 13/7-08

Igår var jag ute i den skinande solen tillsammans med Eli, Sara och Linda. Lali skulle också ha kommit men hennes brorsa hade hennes busskort så hon kunde inte ta såg någon vart. Linda och Sara hade med sig sin kamera och vi tog lite bilder på den underbart varma dagen


















grattis på 18 årsdagen älsk!

Grattis på födelsedagen baby!
(`v´)
v



Äntligen!

Jag kan knappt tro det. Men jag har äntligen lagt ner lite tid på att fixa min blogglayout någelunda bra i alla fall.
Jag får nog ta och bli lite bättre på HTML om jag ska få den snyggare, men det är nästa steg. Nu har jag suttit i flera timmar för att lära mig det ena och det andra. Det gäller att ha tålamod till sådant här, vilket jag inte har så mycket av. haha.
Men grattis till mig! hurray, nu kanske man orkar uppdatera lite mer och oftare också!

Cheers!

Long time no see

Ja du, nu var det sjukt länge sedan jag uppdaterade min blogg, som jag förövrigt tröttnat på. Eller i alla fall min Layout.
Sedan är jag inte så grym på att fixa det där med HTML heller, men jag får kanske ta tag och fixa någon gång här fram över.

Min bror åker till Frankrike imorgon med sin polare Emelie, hoppas dem får det kul och i alla fall köper något litet till mig!
eller hur Emelie!?

Annars har jag gjort om i mitt rum lite, köpt gardiner och gjort det lite hemtrevligt. Äntligen!
det tog bara några decenier.

Igår köpte jag nya byxor på Weekday, Cheap Monday såklart. De har rå rea nu (igen?) men hittade inget på rean så köpte mig ett par orea byxor. De var någon ny modell. Helt okej var dem. Inga man behöver hoppa högt för.
Sen i Tisdags köpte jag mig ett par RÅ snygga hörlurar. sjukt grymma är dom också. 299:- på ONOFF.
Sony Mdr v150 hette dem för er som är intresserade utav ett par feta lurar!

Sen blev jag lurad på Siba också, fick någon jävla telefon upptryckt i ansiktet av någon försäljare för Megaphone. De sade att den var gratis så jag ba "What the heck" en gratis telefon lixom. men då var jag tvungen att skriva på något jävla papper, och dum som jag är gör jag det. Säljaren ljög till och med vad det var jag skrev på, för jag kände att det var lite lurigt att skriva på ett papper så jag frågade vad det var om, och då sade aset att det var något om att jag inte suttit i fängelse eller gjort något olagligt. Sen läser jag på pappret när jag gått ut och det var absolut inget om det. Det var att jag godkännt erbjudandet och att jag ville skriva upp mig hos dem osv. Så jag gick tillbaka och skulle lämna tillbaka skiten, vilket "gick bra". Han sade att han skulle skriva ut mig men att det kunde ta 10-15 min. Jag sade att det går bra att vänta. Men tro inte att det var så lätt, han försökte övertyga mig att det var en bra telefon och att bla bla. Men till slut så skulle han fixa det, vilket han iaf inte gjorde. Han kom tillbaka och sade att det var "fel på datorn" så jag var tvugen att komma tillbaka nästa dag. Vilket jag gjorde, men då var han inte där så jag fick snacka med Siba personalen som fick skriva ut mig.
Men vad har vi lärt oss av detta? Don't ever trust a salesman!

Cheers!

RSS 2.0