Photoshoot

Igår var en mycket soft dag. Mötte upp grabbarna i bandet för att ta litenya bilder till bandet. Det blev riktigt bra resultat, även fast några av bilderna som Fji valde ut inte var topnotch. Men bilderna lär komma upp på våran myspace för eller senare, men innan dess tänkte jag lägga upp lite pre-views här. Vi har också skaffat oss en ny URL: http//survivingthecharade.com

tack för mig!






"This is not a game of who the fuck are you!"

haha, ah jag garvade lite



Jey'o to the maddafakking hanna!

Igår kom Johanna hit och förgyllnade min vardag. Hon kom hit med sin klass för att gå på någon teater och göra någon redovisning, men eftersom att hon inte gillar att hänga med hennes klass så fick det bli att hänga med mig i stället. Efter teaterbesöket så kom hon hit och det blev upp till kalas med 7.0 cider och en massa öl. Vardagsalkoholister - javisst!
Martin från hennes klass var också med en stund, sen när vi skulle gå med han till tunnelbanan stötte jag och johanna på ett hinder: Väktare kommer i högsta hugg och ber oss antingen lämna plattsen eller  hälla ut våran kära dricka, men han var trevlig så jag och johanna snackade på som fan med han, samtidigt som han gick med oss mot utgången. Väl uppe  sade vi hejdå till Martin och kvällen fortsatte som den skulle.




                                   Så här fulla var vi igår

ah vafan!

Jag blir så less, jag höll precis på att bli frisk igen.  Men nej, då ska man vakna för att känna att skiten är tillbaka!
Just nu känns det som att jag ska drunkna i min egna näsa. Den vägrar att sluta rinna och snart ska man till jobbet.
Fuck jag klarar inte av det här. Jag funderar till att gå till doktorn imorgon för att få något sjukintyg eller något. Jag måste bli 100% frisk nu. Även fast det bara är en bögig förkylning så tar det kål på mig.

ah just det! Igår var jag på Björn Axén och klippte mig, och det blev skit snyggt! Jag lägger väl upp någon bild för eller senare. Tack för mig

tråkigt

"Sjuklingen hade för mycket fritid över och ställde sig framför badrumsspegeln utan tröja och posade. kanske trodde han att någon snygg brud skulle få syn på bilden, ta kontakt med honom och sedan komma över för att visa både de ena och det andra. Men ack ack, vilka drömmar snubben har. För sådant händer bara på film."



svininfluensan..?

Är det något man kanske har fått nu? Nä, jag tror inte det. Men denna förkylning/feber kom snabbare än Magnus Uggla i låten '4 sekunder'. idag har jag legat i sängen hela dagen och tagit det lugnt. Igår var det rep, och jag kunde inte sjunga för fem öre, rösten var helt paj så jag passade på att lära mig en av våra låtar på gitarr.

Efter repet så kom en Nicole och mötte mig, så jävla söt är hon. Hon var snäll och ville göra mig sälskap i sjuksängen. Jag bjöd på chocklad och film. Det var fint. Nu är jag rastlös och vet inte vad man kan göra längre när man sett alla filmer, allt bra på tv tagit slut och klockan börjar närma sig de sena timmarna.

Jag har i alla fall mitt honungsvatten, men jag känner verkligen ingen smak utav den ändå. Rätt ovärt..

RSS 2.0