Here we go

Jag har äntligen köpt min studio, hela kalaset gick på 28 tusen, men då köpte en mac dator också.
Än så länge har jag inte hunnit spela in något vettigt, men jag skyller på att jag inte har någon stans att ha prylarna. För tillfället har jag allt på matbordet i matsalen och det låter inge vidare bra där inne. Men snart känner jag att det måste börja bli dags. Jag kanske ska fixa någon nödlösning så länge. Men tills dess kan jag få sukta lite med en produktion jag gjorde hemma hos brorsan innan jag köpte min egna studio. Hey Everyone!




Recording studio!

hallå allihopa! Jag är så ivrig att berätta vad som händer imorgon! I över ett år har jag sparat ihop en massa pengar utav mina löner och pengar jag fått i julklapp och födelsedagar. Och imorgon ska jag spendera allt på något som jag tycker jag kommer få någon nytta utav. Musikproduktion. Jag ska köpa en inspelningsdator (Macbook pro) externtljudkort och Logic (jag köper nog en mini synth också) hela kalaset kommer hamna på en ca 27000 om jag inte räknat helt fel.

Annars sitter jag i vårat lilla mysrum tillsammans med tv'n på semeldagen, UTAN semla. förstår inte hur det gick ihop. Farsan skulle komma hem med semlorna men han har inte kommit hit än. Det lär ju hinna bli "imorgon" innan de kommer. Imorgon skriver jag hur det fick bli med studion. Jag ska simma med Sara imorgon också! förra veckan simmade jag också. Gud vilken spännis jag håller på att bli. Fast nej, det blir jag nog aldrig.

RSS 2.0