Studio Diary med Surviving the charade

Nu äntligen har alla anlänt till Sala för att spela in vårat skit med Dino i hans studio. Än så länge går det rätt bra, bortsätt från alla problem med trummorna i början, samt att min röst är helt fuckad. Jag fuckade upp skiten på Peace & Love festivalen då jag skrek som en galning på fyllan samt blev sjuk. Så nu är min röst helt hes. Jag har inte ont utan den bara låter helt knäppt och kan inte sjunga ordentligt. Sån maximal otur, imorgon är dagen D för sånginspelningen och det ser inte ljust ut. Idag skriver vi gitarrerna och basen. Det går rätt hyfsat i alla fall. Vi får se vad som händer i framtiden. Det skulle vara jobbigt att betala för en helt ny dag bara för min röst är fuckad. Kanske är värt det. Jag vet inte.






I eat with style


You're starving for attention
Did I mention that the world screams out your name
You said, I don't care what's out there
Or if the sky falls down on me

Update

Tänkte att jag kunde uppdatera lite vad som kommer hända här fram över.

Redan på torsdag så packar jag mina saker och far iväg mot Mora för att hälsa på Johanna och Lali. Vi hade tänkt fira vårat egna lilla midsommar tillsammans. Det ska bli spännande och se hur det är hos henne. Sedan bär det iväg mot Peace and Love i Borlänge. Jag har inte ens kirrat tält. Jag har inte en jävla aning vad jag ska ha med mig och shit. Allt känns så oplanerat. Men det ordnar sig väl på något sätt lixom. Pengarna rinner sakna men säkert iväg och jag är inte ens på festivalen än. Men fuck it! haha.

Efter Peace & Love är det bara att sticka hem och packa om väskan, för dagen efter är det västerås och inspelning hos Dino med bandet som gäller. Det känns nervöst och spännande på samma gång. Vi är inte riktigt 100 än heller. Eller rättare sagt: Jag är inte riktigt 100 på sången. Men det blir nog fint ska vi se.

Sen äre hem och jobb som gäller, i någon vecka. Sen blir det nog Hultsfred. Men vi får se hur det blir med det.

abooow!

Idag var det rep, konstigt nog. Det är ju tisdag och då brukar vi vanligtvis inte repa men så blev det idag. Det var rep igår och det blir rep imorgon. Nu måste vi verkligen nöta så mycket vi kan innan spelningen den 17:e. Japp, för vi har faktiskt spelning då. Det hade jag glömt berätta för alla. Kommer ni inte är det inte katastrof för första spelningen kommer bli keff ändå.



Your cherry lips linger on mine.
I took the plum right from the vine.
Oh girl, I wouldn't waste your time.
Indulge me.

RSS 2.0