doktorn

Idag var jag på besök hos farbror vit, eller nått. Jag har under en längre tid haft något 'munsår' liknande sår i ena mungipan, och varje gång jag öppnar munnen så går såret upp så det aldrig får läka. Fick reda på att det var svinkoppor och fick antibiotika för skiten. Är trött på alla sår som dyker upp i mitt fejja.

annars blir det en mys dag idag med skins och lite annat smott och gott.
hoppas att ni andra har det bra.

God why can't I feel your presence here anymore?

helt dött

7 minutes of fame..

Det känns så sjukt jävla skönt att äntligen ha fått spela upp sina egna låtar live inför en publik. Jag känner mig äntligen som en artist som är på väg någonstans, även fast jag har SÅ mycket kvar att lära. Spelningen gick bra, helt okej. Jag var nervös, det var jag. Men inte lika mycket som jag hade trott. Men det räckte för att göra några snésteg så att säga. Men inte alls lika många som jag hade trott. folk log mot mot mig och gav mig applåder, fick beröm av några amerikaner också. Det var så sjukt kul, folk uppskattade verkligen mig. Det här är något som jag lätt kommer fortsätta med, och den här gången kan jag lova er att jag kommer meddela alla i god tid så alla som vill kan få komma.  Nu vet jag på vilken nivå jag ligger på ungeför och vad jag ska göra bättre till nästa gång osv. Jag har också en video på låtarna som kommer att komma upp inom kort.

Efter spelningen sade jag adjö till min kära lillebror och hans flickvän, tog några öl med jobbarkompisarna och spelade billjard. En riktigt lyckad dag/kväll enligt mig.

I've got a secret..

Jag har burit på en hemlighet i drygt en vecka nu, som ingen fått veta om. Men nu 1h 30 min innan det gäller tänker jag avslöja vad det är. Jag ska ha min första spelning med mitt solo projekt Sparkle to Fade, på en krog här i stan. Det är en så kallad 'open mic' show så den är för alla som vill spela. Jag tyckte att det var dags för mig att visa upp mina låtar för allmänheten. Varför har jag då inte berättat något undrar ni då? Jo, jag har bara en låt 100% färdig, så jag tar detta som en övning. En träning på scenvana då jag blir så äckligt nervös hela tiden. jag kommer spela gitarr och sjunga allt själv, och låtarna jag ska spela är the way it looks, och en halvfärdig låt som jag kommer improvisera fram lite. reglerna är 2-3 låtar, 10 min per artist och inga covers. Floppar jag pga av min nervösotet gör det inget för inga jag känner kommer vara där.
Går det bra så gör jag det här fler gånger och kommer då meddela alla mina vänner seriöst. Min lillebror kommer finnas där och förhoppningsvis har han en kamera med sig, så kanske kommer bilder.

Önska mig lycka till :)

Ni som läser det här tidigt och kan komma till Sadle & Sabre på Tegnérgatan 9 innan klockan 20.00 är välkommna!

I fucking miss you, you're damn right I do.

What is it thats troubling you my dear,
Something internal that you have come to fear?
But its been shown to you so clearly

Its his kiss that makes you shiver,
And his touch that makes your insides quiver,
For the rush that only cold nights deliver

After hour upon hour,
Of the drums in your neck,
Beating at your mouth until it makes you sick,
Leaving a used up shadow of a wreck

With a body thats all but complete from night after night of their lustful deceit,
Where is the One who can turn this cycle off repeat?

So calm the burning inflamation, demanding no further explanation

Modevisning samt updates

ja allihoppa, idag tänkte jag faktsikt visa upp mina nya kläder jag köpt. Jag var på stan med Lali här om dagen, då hon skulle hitta ett par nya byxor. Men i stället blev det att jag plockade på mig det ena och det andra. Först och främst hittade jag en jätte fin tröja på American Apperal (såklart), en vit långärmad med knappar. Sedan till min stora förvåning, så köpte min första keps på flera år. Jag har alltid varit skeptisk till kepsar, har aldrig tyckt att dem passat mitt huvud osv. Men nu hittade jag en jätte billig som faktsikt satt okej på mig så jag köpte den. Visar upp mina fynd med bilder här snart!
Annars har det hänt en hel del faktsikt. Jag har börjat känna mig mycket gladare på senaste tiden, jag känner att jag skrattar mer använder mitt leénde mer och mer, det känns väldigt skönt och jag mår bättre av det.
Och på jobbet har jag börjat jobba natt allt mer natt  den här månaden och sjuka saker händer kan jag säga. Förutom att det faktiskt brann i fritösen så har vi hittat massa blod på ena toaletten då vi misstänker att en pundare suttit där inne och skutit starkare saker i ådrorna. Det var fan blod överallt. Igår kom en full snubbe och hoppade över disken gick emot mig och Emil, tog en cheeseburgare och var påbäg att hoppa tillbaka, men jag tog tag i han, drog ner han på marken och skrek något i stil med 'vad i helvete håller du på med'. Då hoppade han tillbaka och sprang ut ur restaurangen. Sjuka saker händer I may say.
annars måste jag också få tala om att min mustasch kommer ryka snart, då mina nattshift börjar närma sig sitt slut. Chefen blir inte allt för glad på mig med mina manliga gener med allt hår i fejan (bara för han själv inte har ett enda hårstrå på hela kroppen)
Men nu tänkte jag att jag ska lägga upp bildernapå mina nya kläder!

                            Vit tröja från American Apperal


                                      Random, svart keps 50:-


fan..

Det är verkliga dåliga tider just nu. Det börjar med att det går dåligt för pappa på jobbet, han förlorar kunder och får inte in tillräckligt mkt pengar. Och jag måste börja betala hyra nu. 3000 kr i månaden, jag med min skit lön på McDonald's lixom. Jag kommer inte få pengar över till något annat. Therese och pappa vantrivs där vi bor nu och Therese kommer med störst sannorlekhet flytta ut då hon står rätt bra till i bostadskön. Om det blir så kommer vi inte ha råd att bo kvar, och vi måste flytta. vart? bra fråga då pappa inte står bra till i någon bostadskö. Plus att Joel inte vill beta 3000 kr i hyra då min lillebror bor i hans rum också. han vill inte betala fullt för något som inte är helt hans, vilket kan betyda att min lillebror kanske måste flytta in till mitt rum, vilket betyder att jag inte kommer få något ro alls och aldrig kommer få vara ifred. Samtidigt förstår jag ändå Joel. Fan, det är bara skit nu. Kanske blir att man flyttar tillbaka till mamma. Men jag har ingenting kvar hos henne heller. Egentligen så vill jag bara flytta hemifrån. Hitta någon billig etta/två någonstans, betala för mig själv. Kanske att man drar tillbaka till Täby. Men var ska man bo där då?

Måste kanske  börja med att bara jobba nätter ett tag nu, för att få ihop så mycket pengar som möjligt. Tills jag hittar ett nytt jobb med bättre lön. Pengar verkar vara ett större problem än vad jag hade trott nu. Jag känner att jag måste börja lägga undan pengar tills jag flyttar hemifrån och ska skaffa möbler och skit. Min drömsäng som jag har nu kommer jag inte få behålla då det är therese gamla säng, den kommer hon garanterat ta tillbaka när hon flyttar ut. (NÄR hon flyttar ut, inte om). Pappa kanske är snäll och get mig tv'n i mitt rum om jag är snäll. Men det är ju inte säkert heller.

Oh God spare me.

sena nätter/ tidiga mornar(?)

Klocka börjar nu närma sig sex tiden på morgonen och jag kom precis hem från jobbet och lagt mig i sängen med datorn. Jag lyssnade på en speciel låt på vägen hem från jobbet. Den väcker mycket minnen och kännslor, även fast låten i sig inte har något med dem att göra. Det är en speciell låt, vad tänker man på när man lyssnar på den? Jag vet i alla fall vad jag tänker på.

Jag är för vilsen för att fråga dig personligen, men jag undrar verkligen vad du tänker på. Om du ens tänker på det som varit någon gång.. ibland? Am I lost, or will I be found?

underbar låt hur som hälst



Sammanfattning

Nu har jag inte skrivigt blogg på jättelänge igen. Jag är så dålig ibland. Men jag kan ju berätta lite snabbt vad som hänt.
Jag har haft besök från Halmstad, och festade gärnet förra måndagen, sedan på onsdagen vart det utgång igen med Matte, Eli, Peter och alla vänner. Sen på fredagen vart det hemmafest med massa drickande och sen lördag blev det en öl. Sjukt vad mycket man söp asså. Sedan var det en massa jobb också, och jag har bara fått nätter i början av den här månaden,
så pengarna flyter in på kontot i April i alla fall.

Sedan kan jag ju berätta att det brann i fritösen för några dagar sedan.
Annmarie, på jobbet hade lagt in en pappåse vid pommesfritten så att börjarna skulle vara varma medans gästen väntade, så fattade det eld i pappret och det bara stod i lågor. Men vi sprang och hämtade en eldfilt och släckte den. Sedan samma dag fick jag ta emot en "gängmedlem" i något farligt gäng. han beställde feta beställningen så vare några jobbiga tonåringar bakom honom så sade han åt dem flera gånger att hålla käften, sen när de inte gav sig öppnade han jackan och visade sin tshirt (as agressivt). Man blev ju lite chockad och ungarna stack där ifrån.

Annars då? Jacob från jobbet fyllde 18 idag(igår?) och bestämmde sig för att gå ut och fira. Så vi stack till treat och drack öl. Det var kul, sen sov vi fyra stycken i min säng också. FETT varmt, men mysigt.

Snart ska jag till jobbet igen. 20.00 - 03.00
Vi ses inatt. godnatt

RSS 2.0