Helvete

Helvete



Ibland blir inget som man hade tänkt.

en sån där Söndag

hmm, jaaa du. haha. Idag är det söndag och jag vet en del saker som hänt, som egentligen inte är något speciellt. men jag vet en del saker i alla fall. Igår var jag med Simon under dagen och kollade på kläder till han. Snackade skit om allting han varit med om på fredagen. Sen drog han till Fji för han och Lars skulle slagga där, men jag var ute efter lite action så jag drog hem i hopp om att hitta någon fest eller liknande. Klockan blev kvällen och jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle göra, undrade om det skulle bli en "hemma-sittar-kväll-helt-ensam" igen.
Men fick reda på att Elise, Johannes och Therese skulle dra ut på krogen med några andra. Jag, (som egentligen är pank) bestämde mig för att komma med, det var länge sedan man var på ett krogbesök och jag vägrade sitta hemma igen. Hittade två öl i kylen som jag slängde i mig innan jag drog (vilket blev för mycket på en gång så jag typ rapade upp hela ölen) halv lullig färdades jag mot centralen för att möta alla och för att sedan där efter lunka till Harry B James. tiden gick, öl sveptes och fick en samtal utav en någon jag inte trodde att jag skulle få samtal ifrån, denna "Lady in black" från skolan tjatade att jag skulle på ett chill krök borta vid Tyres ö. Till en början kände jag att det känndes dumt att lämna mina polare, samt att jag var på krogen som jag inte brukar vara på så ofta. Så jag sade ett antal gånger att jag inte kunde, men sen.. nästan som att ödet talade om för mig att jag skulle dit (?) säger mina vänner att de hade tänkt att dra hem! (Klockan var bara 01.00?) Men jag kände verkligen inte att jag ville hem, så då tänkte jag att "haha, fan vilken jävla tur" (eller?) för då kunde jag ju åka till "Lady in black". Hon gav mig en beskrivning jag inte riktigt fattade till en början och jag härjade runt vid centralen som en lost jävla turist. Men hittade busshållplattsen precis när bussen kom. 45 min senare var jag där och blev mött av "Lady in black" och vi gick till la party, eller vad det nu var. det var jävligt chill, och när man minst anar det så sitter Dennis där(!?) Dennis jag träffade på en bandit fest för ett tag sen, som också är polare till Oscar som är Virres pojkvän. Vad är oddsen lixom? det var trevligt tycker jag. bla bla bla, vi hade kul what so ever sen åkte jag hem och sov. klockan var runt 5.

Damn, jag som var as negativ mot bloggar till en början och kunde lova att jag aldrig skulle orka skriva i en sån. och se nu, jag har ju skrivigt FETA uppsattsen här. Kan ju ta detta som en uppvärmning till skolans alla uppsattser (om det nu blir några? tror inte jag skrivigt uppsatts på ett bra tag lixom).

Sen måste jag ge Creds till Linda som hjälpt mig med denna Layout, Tack Linda!

Sen måste jag också säga hejdå Joel, ha det riktigt jävla nice i Asien nu detta halvår du ska vara borta, och LOVA att du inte drar med dig en massa Thailendska luder till din bungalo eller hydda! och sen om du verkligen måste göra det, så köp kondomer här i sverige för de asiatiska kondomerna är väldigt små med tanke på att deras snoppar är väldigt små där borta. Du vill väl inte få blodstopp i kuken? ;) ha det bra bro!

Ny musik och tråkig fredag

Idag har varit en mycket lärorik dag, not. Var i skolan idag från 11.10 - 13.00 idag, som alla andra fredagar också. Men jag stana kvar i skolan för att göra ett försök på mina trafikfrågor jag inte klarat av än. Klarade ett prov idag så nu har jag bara ett kvar. 3/4 prov avklarade, sen får jag börja köra!

anyway, när jag kom hem satte jag i gång att fixa i mitt rum som jag precis gjort om och köpt nya möbler till.
Jag har satt upp en hylla,köpt en bänk (som snart ska upp på väggen), ett CD ställ och fixat en 180 säng (det är så jävla nice, jag rekommenderar det starkt!). Med det jag fixade idag var att jag damsög upp allt dam som blev efter allt borrandes i väggen och plockade undan saker i rummet och lade upp saker i hyllan. Det börjar bli riktigt hem trevligt på mitt rum äntligen!

Efter detta har jag bara ugglat framför datorn hela dagen, har letat efter någon fest eller något att göra över huvud taget, men ingen hadde något att erbjuda. Men i min tråkighet så surfade jag runt lite på myspace där man ibland kan lyckas hitta bra musik. Vilket jag gjorde idag! Det är bara hardcore band, så som:

Gwen Stacy (http://myspace.com/gwenstacy)
The Revival Sound (http://www.myspace.com/therevivalsound)
Burden of a day (http://www.myspace.com/burdenofaday)
Saints Never Surrender (http://www.myspace.com/saintsneversurrender)

Tyvärr så kunde jag bara ladda ner Gwen Stacy's och Burden of a day´s album för det var de enda jag hittade, men jag laddade glatt ner The Revival Sounds låtar från deras myspace även fasst det bara var 3 låtar.

Sedan kan jag också få tala om att jag uppdaterat våran bandsida på Last.Fm, så alla som har last fm kan kolla in oss där också. In Early Days. Finns en video uppe och man kan ladda ner Marble Arch, Let Go och Sleep Well men även Never the taste finns med!

för övrigt ligger jag i min 180 säng med farsans laptop och lyssnar på min nya musik på mp3 spelaren, vilken är väldigt nice!

Tack för mig för den här gången!


Hultsfredsfestivalen!

Jag ber så hämskt mycket om ursäkt med mitt tjat om mitt band, men jag tycker det är så kul att vi äntligen börjar komma någon vart. Men nu ska jag ta och komma till sak:

Vi finns nu uppe på en lista tillsammans med en massa andra band om en chans att få spela på hultsfredsfestivalen i sommar! det vore jävligt kul att få spela där tillsammans med världens alla kända band. så det vore nice om ni ville gå in och rösta på oss. Jag tror inte jag nämnt det men vi heter In Early Days.

http://www.snarthultsfredsfestival.net/onska_band.php

Never the taste!

Äntligen, efter flera veckors jobb har våran senaste demo Never the taste blivigt färdig!
Vi har slitigt länge med den här låten för att få den så bra som möjligt och vi hoppas att folk kommer att uppskatta den. Ni kan nu lyssna på den på våran myspace!

Vi tog lite bilder i studion, men ingen blev sådär jätte bra, men jag tänkte att jag kunde ladda upp lite sneak- previews på dem ändå.



http://myspace.com/inearlydays


Välkommen mig själv till en värld fylld med bloggar!

Idag var en dag precis som alla andra dagar, förutom en udda sak; Simon skapade en blogg, vilket han aldrig trodde att han någonsin skulle göra. Men det var en tråkig onsdag och klockan var runt 11 tiden. Simon hade precis kommit hem från skolan och Inga barn var varken inne på msn eller bilddagboken. Sen såg han en person vid msn som gjorde reklam för sin blogg. Simon blev nyfiken och kikade in, och han fick den brillianta idén att försöka ge sig på denna bloggvärld alla lever i nu för tiden.

Och det är historien om hur Simon skaffade sin blogg

- Bra va!?

..och sen en till sak:

Idag ska jag, Simon (i bandet), Fji och Lars dra in i studion för första gången på ett bra tag för att spela in våran nya låt
Never The Taste med vårat band In Early Days. För övrigt kan ni kolla in våran myspace

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0