nattpratet

Klockan är 03.14 och jag borde gå och lägga mig, men det är svårt att slita sig när man sitter och pratar musik med en ny bekantskap. En bekantskap jag tydligen haft på min msn lista i flera år som tydligen ploppade upp på min skärm. Vi pratar om stilar, musik. Vad är bra till vad, och varför en låt är bra. Allt. Och musik kåt som jag är så kan jag bara inte slita mig från dessa samtalsämne, vilket kommer göra mig till en dålig arbetskamrat på jobbet imorgon. men fan, det är ändå lill-lördag och jag får väl skylla mig själv lite. ha en trevlig kväll gott folk!

Dance Gavin Dance

Äntligen har grabbarna i Dance Gavin Dance släppt en riktig musikvideo, dock är inte Jonathan Mess med i videon då han inte längre är med i bandet. Men Zac Garren Och Will Swan tar över skrik delarna, om det är tillfälligt vet jag inte.
men en riktigt bra video faktiskt.

Dance Gavin Dance - Me And Zoloft Get Along Just Fine


Jag har också beställt två stycken tishor från MershNOW. Eller försökte då man måste bli medlem hos Paypal av någon anledning och farsan är så dum att han inte kommer ihåg sitt lösenord till sin mail, så vi inte kan aktivera det. Men ikväll så. lägger väl upp någon bild på tishorna sen eller något!

!?



Today I pushed the restart buttom

visning

Då var den stekta biffen stekt, eller i alla fall var det Björn Axén som fixade den. Äntligen en frisyr som faktiskt ser lite manligare ut. en ganska kort frisyr med en lite hög lugg och ruffsigt. Riktigt förvånad vart jag, mkt bättre än vad jag hade trott. De började med att de drog dit mig 7 på mogonen, fick sitta och vänta till 9 kanske innan jag fick besket om hur jag skulle bli klippt, jag fick hjälpa till med förslag så jag inte skulle bli missnöjd. Själva grejen var att det skulle komma dit 15-20 pers från Norge för frisörutbilddning och jag var Björn Axéns testkanin kan man säga. Jag fick sitta i en frisötstol på en scen tillsammans med två andra (åt gången) och de förklarade hur de gjorde, vad man ska akta sig för medans man får sin klippning. Allt gick bra och vissa var faktsikt riktigt snygga, men jag vart snyggast (maha) nej, men seriöst det vart lyckat för alla. kul var det i alla fall, även fast jag var rätt orolig om hur det skulle bli.




Jag är gladare än vad jag ser ut på bilden, uppdaterar senare med bättre bilder.
(jag sov bara 4h i natt också så jag kan se lite trött ut pga av det)

BA

så här tidigt har jag nog aldrig varit uppe, inte på ett bra tag i alla fall. 05.15 vaknade jag och det var ändå en halvtimme innan jag skulle gå upp egentligen. nä, jag hade rätt svårt att sova inatt och jag sov bara 4½h hur ska jag orka denna grymt långa dag? ni får se resultatet ikväll antar jag. Jag hoppas att det blir lite bättre än förra gången annars blir jag riktigt ledsen.

<3

close your eyes, it's been awhile



Jag pratar med mig själv

nah-ah





Idag gjorde jag något jag annars inte brukar göra.
I morgon får vi se, men mina förväntningar är noll

the definition



Her hip bone. The pendulum. The smell of home.
 the consequence of emptiness.
So proud of this machine,
This is the strongest I've ever been.

This is the quicker way to make things right between you and I.
 The solid solution for birds to take flight,
for everything to just be alright.

When the design of the machine is made up of all our wildest dreams,
you'll finally want to live.

Now I want to hold the cure to your loneliness I need you here.
This feeling is so severe but there's things between us left unclear
and it's all coming round faster.


This image you believe is exactly what it seems.
This machine you see is me.
I'm all wrapped up in pretty.

Are you breathing?
Cause my world stopped spinning.
Roll back to the beginning when the phone was ringing
and I was singing this hollow little tune to you;

 "Are you breathing or are you sinking?"




secret



Jag har en sak till dig





jobb

hejdå nu går jag till jobbet och slutar vid 19 om någon, någonsin skulle bry sig :>

Igår var CRAZY night

(lite kortare och "bättre" variation på detta finns på min bilddagbok, om ni vill ha detaljer läs här)

Rätt soft vare ändå igår när Linda och hennes kompis Lisa kom på besök, och med sig hade dem en flaska Cuarenta Y Tres, en slags vaniljlikör som för övrigt var jätte söt. efter några svep var det dags att dra sig ut med den halvt tomma plånboken. Vi drog oss till Retro på Sveavägen mittemot Hard rock Café och tog några öl, billiga öl. Sen kom Olle på finbesök, Linda ville hålla det hemligt för mig att han skulle komma men jag lykades klura ut det, bara för att Linda är så dålig på att hålla masken. Det vart en riktigt trevlig kväll ändå, även fast det blev lite smådrama med tårar och ilska.
Vid stängning drog vi vidare till donken där jag stöter på Tommy och Helena som fått sig en rökpause, och dit kommer också Nathan full som en kastrul som han är, också en medarbetare på donken och börjar samtala med oss, bjuder på en cigg som jag faktsikt tar emot och röker. Jag tror faktsikt att min egna vilja börjar göra lite som den vill när jag är på loftet med alla tomtar. Med denna cigg i handen rusar jag in till dem andra som sitter inne på donken, får syn på Jossan som står i kassan. går fram och börjar samtala med henne och får reda på att jag faktsikt har en cigg i handen, vilket jag helt hade glömt bort. full som jag är reagerar jag men på helt fel sätt. Jag bara dropar ciggen på golvet och fortsätter att prata med Jossan. What a moron. Jag behöver hjälp tror jag. hursomhälst, jag lykades få en cheesebörjare (ja, cheesebörjare) av henne. utan att ens be om en vilket var riktigt gött. Sen lyckades jag på något sätt samtala med Helena som var tillbaka i kassan igen efter ciggpausen, och där lykades jag få en mellan milkshake heltgratis den med. Jag älskar verkligen mina medarbetare, synd bara att jag aldrig mer kommer kunna komma till jobbet. haha.
Efter allt detta så beger vi oss till tunnalbanan, och jag har inget som hälst minne utav hur jag hamnade där. hade inget busskort och jag har absolut inget minne utav att jag plankade. Wierd. Men jag åkte med Olle och Lisa till Hötorget där jag skulle av, Linda tog andra tåget hem. Där får man ett samtal av ett gammal ex, som frågar om man ska till Gås, men det kändes onödigt då de skulle stänga inom en timme, så jag gick hem och mådde dåligt. eheheh. Sen får man fylle samtal av någon vid namn Jessica, som jag inte hade en blekaste aning om vem det var. Någon som var ledsen som jag pratade med, sen kom vi fram till att hon kände Angelica, en kompis till mig också. Så jag ringde Angelica och frågade vem det var, då var det Rudie. Som heter Jessica. ganska förvirrande faktsikt. Så personen som ringde och hette Jessica var Rudie, som jag faktsikt känner. konstig kväll, men ändå värd. Jag hade kul i alla fall.

Den som lyckades orka läsa igenom allt det här, kan jag lätt ge mycket creds till :)
värd kväll


Why the fuck can I not hail a taxi?
Arm out like a nazi - every cunt's driving past.
Where the fuck is every one?
I can; t see anymore, I can't see anything!

"The hardest part of today is a hangover"

Empty bottles and empty promises.
I got every person I need.
And it's gonna be, one hell of a messy night!
I can't remember last night - I can't remember anything!

"Party til you pass out, drink til your dead. Dance all night til you can't feel your legs"

We are done with giving a fuck.

I'm sorry


Hur ska jag någonsin kunna släppa dig ur mina tankar, hur ska jag någonsin kunna gå vidare?
detta är så fruktansvärt svårt för mig, förlåt om jag tjatar. Men hoppas...

..det är något jag aldrig kommer sluta göra

you're lying on telephone lines

hejdå

relationships broken, please accept this as a token



I dream in color, you call it chaos
I breath the fire of the one who made us
My body's broken, am i just a shell?
failure frames fictitious names
oh, but its the flame, that makes the candle glow
Give me the fire, that melts the snow
Spread your arms friend, let the branches grow
pour from my chest, like the rivers flow

note to self

note to self..



dagen

idag är sista dagen, inatt är sista natten. Det är idag allt kommer att förändras och jag känner mig inte redo.
idag åker skäppet, och jag står på kajen och vinkar mot din rikning. Frågan är bara om den håller till andra sidan. Kanske återvänder den?

Det kanske tar emot, men vi hör ihop. inget kan ändra på det.

RSS 2.0