Cause conflict and make your top pick

Jaha, idag efter jobbet mötte jag upp Johanna, Lali, Linda, Sara, Kalle och Emil för att "shoppa", men det blev inte så mycket av det. Vi fick mest runt och väntade på Johanna och Lali som skulle köpa saker, sen hittade jag inte det jag skulle köpa när vi väl hade tid. Men imorgon blir det fortsättning och då ska hela gänget hooka upp igen, men förhoppningsvis med bättre resultat. Tiden rann iväg, affärerna stängde och alla skulle hem. När jag kommer hem och in på mitt rum, kommer Therese in i mitt rummet med ett paket. Mina beloved tishooooor! två veckors väntan äntligen över, och de var lika snygga som på bilderna (om inte snyggare?). Jag är riktigt nöjd, vilket gjorde min dag fett värd. Nu har jag druckigt lite i min ensamhet. Nej, men med pappa och therese (ja, vi är en alkolicerad familj) till maten, jag trodde jag skulle ut med Franco men de är ju sega och nu är klockan 00.44 och alla stänger vid 1 på vardagar. Men han skulle höra av sig om han hittade någon hemmafest eller något. Men lugnt får man ta det, när man ska upp tidigt imorgon för att möta allihopa igen.

Nej, nu ska jag ta mig en sup till.
Godnatt min skatt


Restitch my ripped jeans
And take the old ones
Take the old ones out back
Sew them tight at the seams please
I've got so many ripped knees, ripped knees

tack du <3

bros be4 hoes!

We should get jerseys cause we make a great team

           

- Jag vet inte varför men jag har bara en känsla av att vi kan vara som Bill och Bull

Söndag 07.06

Hemma från jobbet igen, klockan börjar närma sig sju på morgonen. Vad håller jag på med egentligen? Varför gör jag det här? Det är ett jobb man knappt får någon lön för och man sliter ut sig som bara fan. Alla de bra arbetskamraterna jag umgås med slutar eller byter restaurant. Jag måste hitta ett nytt jobb snarast, jag står inte ut längre. Men ändå var denna dag rätt lyckad. Det var inte alls mycket folk, hela tre stycken raggade eller verkligen rå log mot mig, och önskade mig en trevlig kväll. Det gjorde mitt humör på topp. Jag fick till och med dricks av ena tjejen och inga kom in och var otrevliga.

Sen är det andra saker jag inte förstår mig på. Vissa kan verkligen ställa till det för sig själva. Blir så trött ibland.

Välkommen hem Simon

Då har man äntligen landat på hemmaplan igen. Mitt julfirande tillsammans med familjen har varit riktigt mysit, hettsigt och väldigt bra. Jag tycker i alla fall att jag fick mig en bättre jul än väntat med fina presenter och s.k "vuxenprat". Sedan att min familj består utav ett stort fel är en annan femma. Det var roligt att träffa min mormor och morfar också. Sedan fick jag också veta att jag ska bli kusin igen. Morbror Patrik ska bli pappa till Juli, så nästa julfirande kommer bli riktigt riktigt mysigt. Det var väl kanske på tiden då vårat julfirande börjat bli väldigt..vuxet på något sätt. Annars har jag fått jätte mycket god jul sms och jag vill tacka alla som skickade en fin hälsning. Jag svarade på allas sms och önskade tillbaka en riktigt god jul.

Jag kom hem igår, och på kvällen vart det upp till kalas. öldrickandes hemma hos Eric i Arbrahamsberg och sedan utgång mot Ace/Fightclub på Allhuset. Måste säga att det var en mkt trevlig kväll med bra människor. En lyckad kväll. Det var bara att köra på hårt. Stötte på "Tzatziki" också, det var lite otippat. Sedan vart det efterfest hemma hos Biancas kompis i Hornstull. Vart inte så mycket till efterfest men vi hade våra trevliga stunder med mkt prat. Alltid kul med nya ansikten!




jag gjorde mig ett litet fint julkort också, men det var bara en som fick det

Nu är det jul igen, där borta hos dem.

Det är inte lätt när det är svårt. Så är det faktiskt, men nu var det inte riktigt det jag skulle skriva om här. Imorgon är det.. onsdag? nej, eller jo. men bara för att klockan är över 00.00 och det var inte det jag menade. imorgon, alltså Tisdag.
23 December, då åker jag iväg gott folk. Jag förvinner nog i hela TVÅ dagar. Kanske tre. Så då kommer ni inte höra så mycket från mig. Men eftersom att det är jul så tror jag inte riktigt att någon kommer sakna mig så väldans mycket. whatever, imorgon är det bilresa i fyra hela timmar. Jag ska sitta stilla i en trång bil i fyra timmar. Jag kommer nog avlida, men som tur är (?) så har jag en skitbra mp3 spelare som nästan fungerar. Men jag tror ganska starkt på att det blir en iPod i julklapp faktsikt, om inte annat kan man hoppas. Men eftersom att det är det enda jag önskar mig till jul så vore det väldigt tråkigt om jag inte skulle få det. yes.

Annars sitter jag faktsikt hemma hos mamma och det är inte så ofta jag befinner mig i detta hem. Det är rätt skönt att komma hit ibland. Det är en sån skön stämning här, även fast det inte brukade vara det förut. Jag ångrar dock inte att jag flyttade hem till pappa. Det var nog det bästa jag gjorde som 18åring. Eller om det var 17 åring.
Men jag ville bara säga adjö till alla mina läsare, och jag önskar er en god jul, för det är något jag i alla fall hoppas på att få.
God natt!

god jul!

snart är det julafton och eftersom att jag inte kommer vara hemma under jul så passar jag på att önska er alla en riktigt god jul redan nu! Ha en trevlig 24:e december och hoppas ni alla får massa fina paket, (även fast det inte är det julen handlar om!) tänk på familjen osv.


God Jul allihopa!

In the morning and amazing

Nu har man äntligen orkat ta sig ur sängen. Man blir riktigt seg av att jobba natt må jag säga. Man stället om dygnet och jag känner att min kropp inte är van med dessa konstiga tider. Det är andra gången jag går upp ur min varma sköna säng idag.
Underoath ställde in sin spelning i Sthlm och jag var tvungen att byta biljett till den i Gbg, så jag gick upp vid tolv och rusade ut för att byta. Kanske stressar jag mer än vad jag behöver, men Underoath är ett band jag faktsikt vill se och vågar inte ta chansen för att biljetterna ska ta slut. Men tydligen så kunde man inte byta biljetter då de ställt in på en helg och supportrarna inte har hunnit "ställa in" spelningen än så jag köpte biljetten till Gbg. Jag ska lämna tillbaka min Sthlm's biljett imorgon och då får jag pengarna tillbaka.

Annars ska jag ta det jätte lungt idag. kanske tankar någon film, lyssna på lite musik och sen går jag nog och lägger mig rätt tidigt. Imorgon är det jobb igen, men det är sista dagen på några dagar vilket är riktigt skönt.

hur orkar man?

Idag är jag riktgit trött och seg efter gårdagens jobbnatt då jag kom i sängs vid 06. Jag gick upp vid 13 tiden för att göra mig iordning för att gå ut. Jag hade lite julklappar jag skulle fixa. Hoppas mamma blir glad av henne present nu bara.
Nu sitter jag här med tom mage och tänker på hur jag ska klara dagens nattskift. 21.00 - 04.00, det blir sängen direkt efter jobbet idag känner jag. Jag såg också att jag jobbar på nyårsafton. Slutar klockan 17 den 31:a och börjar 10.00 den 1:a.
wow, vilken underbar nyårsafton jag kommer få då. Jag säger upp mig så fort jag hittat ett annat jobb nu för jag står inte ut längre. Jag gillar personalen jätte mycket, men jobbtiderna och själva jobbet suger.

"jag kan dö lycklig nu"

Okej, så här ligger det till va!  Lali ringde mig nyss och gav mig de bästa nyheterna på hela året, Underoath kommer äntligen hit och spelar offentligt för Sveries befolkning. Jag har  fan sett fram emot den dagen Underoath kommer hit, och nu äntligen har dagen kommit. Jag ska snart möta upp Lali i stan så drar vi direkt och köper biljetter. Kommer hem med lite poserbilder med biljetten för det är det fan värt nu!





-


  • Egentligen. Så finns det nog bara en för mig.

Agraceful

Det här kommer bli så sjukt sweet, Agraceful kommer snart komma med deras första video och jag har hittat lite bilder från videoinspelningen, tänkte att jag kunde lägga upp några bilder.










Källa: http://myspace.com/agraceful     
foto: nathanieltaylorphotography. com

word

Excuse me darling!
For breathing my own air
Excuse me baby, but are you even there?

You threw your arms around my shoulders.
In hopes of pulling us much closer
But there's static in my ear
Saying that you're not real.

What were you hoping for?
When you just close the door.


You've got your fingers around my neck.
And I struggle to breathe
But all the while you'd rather watch me choke
Then see me with a naked throat.

I never thought you were worth waiting for.

We've come so far for this.
And all things missed left behind to build this.
This is distance.

Push and pull, dig into the skull.
This life doesn't wait, push and pull.
With so much electricity flowing through this wrist.

The sparks fly right off my lips.
Imploding every existence. For this.
This is distance. This is distance.

Wandering aimlessly into the wrist.
You have to give up for this.

This is reality.
There's always cables on the way

To satellite. To satellite.
Wandering aimlessly into the wrist.

superhelgen x1058

Då var det dags för en liten uppdateringen igen då. Jag undrar om jag inte haft den skönaste helgen på väldigt länge denna helg. Fredags var riktigt kul med öl, 19 års fest med mkt nya människor, gamla ansikten och glada miner. I alla fall för min del. Det var verkligen roligt att få träffa folk jag inte träffat på väldigt länge, och bra responce på mitt nyklippta hår fick jag också. Tack Gamma för en lyckad kväll. Sedan igår, Lördag var det förkrök hos mig med mycket bra människor. Tackar alla om kom och förgyllde min lördagskväll och helgdag. Utgång till Ace, vilket var riktigt nice. Med lite alkohol i blodet kan det alltid bli party. Lali och jag visade våra dancing moves på discogolvet och tog alla med storm, mycket trevligt folk träffade man på där också. Vissa ansikten kände man igen från fredagens festligheter. Riktigt lyckat och tack till alla som var där med mig. Sen måste jag ge credit till Viktor som lyckades ta sig igenom vänskapstestet, du fick nog högsta betyg. Alla verkade digga vår nykomling. Grattis till de nya vännerna man!

Söndag, vaknar bakis och till ett telefonsamtal av mamz. Hon var inne i stan och ville ta en fika med mig och det är inte varje dag man hör sådant. Så segade mig upp ur sängen, klädde på mig och gick med Viktor till centralen då han skulle hem. Sen mötte jag upp mamsen vid NK. Fikan blev till en lunch på en mysig thairestaurant, och fick mig en liten pratstund med min älskade mamma. Det var rätt skönt att få träffa henne då jag saknat henne lite. Sen hem och duscha, och senare mot kvällen dyker det upp två muppar hos mig. De hette Sara och Lali, och det blev chill på mitt rum med Underoath och prat om allt och alla. De stack nyss och nu sitter jag på mitt rum ensam och försöker smälta helgens roligheter. Jag är fetledig imorgon och på tisdag. Imorgon blir det av att träffa Eli-ponken. Det var också ett ganska bra tag sen. Sieg Heil och knarka är bra

owh

tuttar är kvinnligt

Thank you for ordering from MerchNOW

Idag beställde jag äntligen mina tröjor som jag skrev om i tidigare inlägg. Men det blev inte exakt dem jag egentligen ville ha. Paypal har kronglat för mig, och undertiden jag försökte fixa allt tog tröjan som jag skulle ha slut, så jag köpte en Sky Eats Airplane tröja istället. En Dance Gavin Dance och Sky Eats Airplane alltså. De är rätt feta. langar upp bilder på dem, men de kommer bara finnas här på min blogg så länge. När de anländer så tar jag RL bilder och då kommer det nog upp några bilder på bdb. Får ha min egna modevisning eller något. Men jag är nöjd. Dels att jag äntligen får lite nya tishor, men också för att jag äntligen lyckades genomföra överföringen med PAYPAL. Problemsida det där asså.

Tack till Lali också som bjöd på kvällsmat hemma hos sig också!




lol?

En del betéenden är så svåra att förstå sig på. Jag fattar verkligen ingenting. pratar ingen klarspråk längre?
jag orkar inte bry mig. det firar vi med en egobild.


stora rubriker och en dålig tidning

Igår var en rätt lugn natt. Jag kom undan nattskiftet och hamnade på 90's tillsammans med Linda, Franco, Mathias och Johannes. Det var inte alls lika roligt som jag hade trott men full blev man. och lämnad.

Idag vaknade jag vid ett, törstig som en naken jude i öknen men ändå inte så fruktansvärt bakis. Ringde ett samtal som varade i 20 min, sen steg jag upp möttes av Pappa och Therese i köket som fixade frukost. Men jag hade inte tid, för jag var tvungen att bege mig till SJ centret för att kolla läget hur det skulle bli med biljetter till Januari då alla biljetter kostar 25 kr resan om man är medlem hos SJ Prio. Deras internet bokning är bara helt fuckad. Klädde som sagt på mig och begav mig ut till de våta gatorna av Stockholm. Väl där står det en SJ tant vid nummerlapparna som berättar att köerna är långa och att det kan vara 30 minuters väntetid, men jag tog en nummerlapp och begav mig till SJ's kundservice så länge. Där kollade jag om det fanns några biljetter över huvudtaget. Konstigt nog så fanns det, men det fanns inga lediga förens fram till den 8:e Januari. Jag hade hälst vilja åka den 2:a-3:e till den 7:e-8:e. Men nu blire av veckan efter istället. Kommer hem den 13:e på en tisdag. Ska ta ledig från jobbet också. Det kommer bli så jävla skönt att komma här ifrån i några dagar. Jag börjar, precis som Lali sade till mig, bli trött på den här skit staden. Eftersom att jag inte har så många ställen att åka bort till så får det bli Halmstad, där jag i alla fall har några vänner. Och jag har aldrig varit och hälsat på dem där..nere? Så det ska bli en upplevelse. Kanske får jag chansen att se Zombie filmen också! det ser jag fram emot riktigt mkt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, och göra mig iordning för nattskiftet på donken. Redligt opeppad är man ju faktisk.

drugs, drugs and drugs

jag är full, och jag blev just kär på nytt. och det är inte possetivt. fan.

New Game, Start Game, Go

Aaah, äntligen får man ta sig en stundsvila. Den här dagen har varit väldigt..aktiv om man nu kan säga så. Börjar på jobbet 08.00 som vanligt denna vecka, klär på mig och går på engång. Sluta vid två. Jobbig dag med mycket människor. Klockan börjar närma sig två, och det är dags för mig att dra. På vägen hem bestämmer jag mig för att ta en tur på stan igen, som jag gjorde i tisdags. Började min rundtur på Weekday. Den lilla vid hötorget. Inget där, gick vidare och tänkte att jag skulle gå hem med ytterligare en dag då man inte hittat något. på vägen hem på drottninggatan går jag förbi SALT och tänkte att what the heck, när man ändå är i gång så kan det inte skada att titta lite. går runt där bland alla turk, brat kläder och hittar absolut ingenting. sen vänder jag mig om för att gå, då ser jag den. Den bara fanns där och ropade mitt namn. En Nudie Jeans skjorta, slimfit. mörkblå orange rutig. och satan jag kom i byxan. Men med min vanliga otur så fanns den bara i small och XL. Frågade om den kunde finnas någon annan stans, men de sade bara att den kanske finns hos deras egna butig på bondegatan. åker dit, letar efter stället som verkligen inte ville bli hittad. Men efter en stunds vandring hittade jag den, frågade om den och fick reda på att den var slut överallt och inte gjordes längre. Jag kände att mitt failure steg en nivå. Men jag kände ändå peppen på att hitta något, så jag begav mig vidare. Gul och blå, Levi's, ETC, Åhlens City, Carlings (flera olika) Levi's igen i en annan affär, SOLO. Sedan kom jag till Urban Outfitters, oh där fanns den. en liknande som jag hade tänkt mig. En långarmad, grön/vit, slim skjorta. Den fanns i röd och vit också, men som vanligt så fanns den inte i min storlek. Men den gröna var lika snygg och var rätt soft. 600 kr senare och en skjorta senare var Simon nöjd!

Nu är jag helt Game Over. 4h vandring på stan ar jobbigare än jag trodde. Träffade en helt stört snygg brud på Carlings idag också. Men sen är väl alla på Carlings bara jätte snygga. Men jag pratade lite med henne i alla fall. ehehe

kram!





tidiga dagar och hjälte dåd

Jobbet idag var inte som alla andra jobbdagar, jag fick det tidiga passet och började redan vid 08.00. Ringklockan ringde på 06.45. Min Idé var att bara gå upp, klä på mig, fixa mig lite och sedan gå direkt till jobbet så jag kunde komma dit lite tidigare så jag kunde unna mig en lite bättre frukost. Kom till jobbet vid 07.30 tog en frukostmacka, toast och en apelsin juice och läste DN lite. Det var verkligen skönt att börja morgonen så, det blir nog så imorgon också. Annars var dagen rätt skön med lite folk på morgonen och inte fullt så mycket att göra.

Jag slutade vid två tiden, och mötte upp min hjälte Emil. Han hade sett att min dator var knas och var så snäll att han laddade ner en Windows Vista CD, brände den, tog med den till skolan och kom hem till mig med den. Och skiten funkade! jag var tvungen att omformatera datorn, men mina gamla filer sparades ändå. Så nu är allt bra och Emil räddade mitt liv och min skönhet. Tack ska du ha, jag är evigt tacksam!

Nu sitter jag här och försöker installera lite av det som försvann och kan börja om från början igen. MSN, Itunes, Last fm, you name it.

Days goes by, and time passes

Jaha, nu var det länge sedan jag uppdaterade igen. I lördags var jag på dunder fest på klubb konstig. Så sjukt nice klubb. Gick dit med Angelica, Axl, Eddie, Nathanan, Hannah och några till. De flesta kompisar till Joel, hur det blev så är en lång historia. Bra DJ's, bla Leo. En gemensam kompis till Angelica och The Joel Brothers, som också ledde till VIP kö, så man slapp vänta i kylan i hundra år. inträde hamnade jag på iaf, men 120kr lixom. Där inne vare tungt och fett värt. Sedan efterfest hos någon random snubbe The Joel Brothers hookade med, chill det med.

annars hare inte hänt så mkt. Jobb, jobb, jobb och jobb. Så med det tänkte jag lägga upp mitt schema, dels för min egna skull, men också för eran så ni vet vilka tider på dygnet ni vet att ni kan nå mig.
puss!




RSS 2.0