truth

kärleken är svår

Länsförsäkringar Stockholm

Usch, idag vaknade jag vid tre tiden på förmiddagen, det känns så segt när man sover bort hela dagen. Men jag jobbade natt igår/imorse och kom inte i sängs förens vid sju tiden.

Det första jag tänkte på när jag vaknade idag var att få iväg alla mina kvitton etc, till länsförsäkringar så jag kan så snabbt som möjligt få ersättning för min jacka och samtliga föremål som förvann den där helgen på Viper-Room. Jag ska snart iväg och posta kuvertet med kvittorna. Jag måste så snabbbt som möjligt köpa en ny skinnjacka innan den tar slut.
Jag kanske till och med går och köper en ny imorgon för mina sista pengar denna månaden, man får ju ändå lönen om tre dagar. Det lär ju ta en månad innan de ens sett mitt kuvert där borta på LF. Annars händer det ibland att en flicka poppar upp i mitt huvud time to time. Tycker bara att allt är rätt tragiskt.

Herregud, hur kommer det sig att jag bara träffar psykopat brudar nu för tiden? jag menar
"Det var bättre förr, när msn inte fanns och jag slapp läsa. När cycklarna inte gick på avgas och ryssarna brändes och tyskarna fick skjuta hejvilt. Det var bättre förr när jag var ett litet barn, när jag knullade din pappa och drack blåbärssaft..nu sitter jag på danderydssjukhus med slangar i hela mej. hej" Det är ju bara inte normalt att få såna sms av någon man knappt känner. Way to go Simon, du vet hur man lyckas och hur man träffar rätt tjejer. Nej, än så länge finns det bara en tjej som ligger närmast mitt hjärta i min top 5 lista.




inget märkvärdigt

uppdateringarna är inte på topp, men jag känner inte att det händer så mycket just nu, det är mitt i veckan och jobbet tar upp det mesta av min tid. Tid är pengar som man brukar säga. Men imorgon kommer Bastis hit, tyvärr hinner jag inte träffa honom då, så får göra det på fredag innan jobbet, då jag jobbar natt. Hela helgen. Jag ska också försöka taz mig tid att gå på Johannes teater som han tjatat om så sjukt länge. Lite segt faktiskt, men jag ska försöka dyka upp!

Annars är livet orättvist som vanligt.

2022 valentines day

Yeah, Klockan är 20.22, Jag ligger i min säng och har precis knäckt min första bärs för dagen, och ur högtalarna skriker Deftones på högsta volym. Jag känner mig på topp idag, peppen är hög och snart kommer Matte hit och dricker lite med mig. Idag skiter jag i att det är alla hjärtans dag, jag firar mig själv för jag stått ut med mig i 20 år. För stunden så känner jag mig lyckligast i världen och inget annat kan komma och förstöra det för mig. Jag längtar till sommarn och festivalerna, och ser fram emot ett riktigt festival år. Ikväll blir det utgång och jag ska bara glida in på dansgolvet och äta upp hela scenen.

Happy fucking valentine!

ja, det märks att det är fredag den 13:e

Helvete, ja klockan är bara 13.20 och redan märker man av att det är fredag den 13:e.
jag ska ju vara på jobbet nu egentligen, men ICKE. Markus skickar hem en för man har för grov skäggväxt.
3 DAGARS STUBB! ofta lixom. Bara för att det kommer någon och ska hälsa på restauranten. Så jävla onödigt.
Nu måste jag tillbaka till jobbet och jag slutar om 1h 45 min. värd dag. Jävla skit chef.


Dagen har ytterligare gått några timmar, och ännu mer händer. jag vet inte vad jag ska tro. Vissa fattar inte ens att det är fredag den 13:e. jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Ännu mer saker har hänt. Inte mig då, men någon annan. En tjejkompis till mig berättade just att hennes mamma gick bort i onsdags. Jag kan faktsikt gott sagt säga att det är en nära vän. Jag har också träffat hennes mamma, och vi har haft våra pratstunder. Det känns så overkligt, så sjukt. Jag tappar ord.
Det här är också det tredje dödsfallet bara i år bland vänner. Det känns inge bra längre.

Woho!

Jag kan fan inte tro det. Sjuka saker håller på att hända just nu. haha personalfesten var inte så dålig som jag hade trott.
Och på söndag händer det grejer! Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Jag vågar mer än vad jag trodde.

can you get me all the way?

Igår var rätt soft. Inte många timmars sömn, inatt igen, eeh. Upp  för date med Lali, Johanna, Jessica och Wille.
Jag var också vuxen nog att gå till banken och kirra ett nytt kontokort, då mitt gick sönder innan Metro Station, och denna gång fixade jag ett VISA kort, så jag säger bara; fuck yeah!

Sen skulle Johanna hem, så vi gick med henne till centralen och vinkade av henne, Sen drog Lali hem också för hon skulle handla med Sussane. Då var det bara Jag, Wille och Jessica kvar. Vi mötte upp några andra vänner till dem för att gå och ta en fika. det var faktsikt vädigt trevligt, och alla var pratglada och hade något att säga. Sånt gillar jag. Gillar inte när det blir pinsam tystnad och det tycker jag att jag fått uppleva allt för ofta nu för tiden. Men allt gick kanon bra. Sen fick jag höra att Jessica och Wille inte hade någon sovplatts, men att de snackat med en snubbe som bodde i Strängnäs om att kanske sova där, bara 50 min från Centralen med SJ tåg. fett värt. Så jag frågade om de inte ville slagga hos mig, då de ändå skulle upp och in till stan tidigt dagen efter. Så de hämtade sina saker från det stället de sov på innan, och kom sedan till mig.

Vi glodde på sjuka saker på Youtube och käkade middag med min farsa, fan vad min farsa är störd. Men han lyckas alltid imponera på mina polare. Grattis pappa, du är verkligen uppskattad! :) Ah, jag har nog världens bästa farsa faktsikt.
Sedan vart det mys och skräckfilm. Mirrors, den var bra, fram till slutet då den som alla andra sträckfilmer, alltid spårar ur och blir totalt jävla kass.

Idag vaknade vi vid 10 då jag skulle till jobbet och de skulle lalla runt på stan. Vi sade hejdå och bestämde att vi skulle ses efter jag slutat. Jag mötte upp dem efter jobbet, då satt de med ännu fler nya människor. Svin flummiga var dem, men de var rätt sköna. Sen hämtadevi deras saker , sade hejdå på riktigt och nu har jag dusha och sitter här och väntar på...

PERSONALFESTEN som kommer äga rum på K15(?) jag är redligt peppad, och nyfiken på om det kommer bli sweet eller en total flopp. Haha, ska bli intressant och se!
"förfest" hos mig.

ha det bra pojkar och flickor!

gamla nya ansikten, en öl och en spelning.

Det har varit en fett värd dag. Den började inte så bra, men den blev bara bättre och bättre. Jag vaknade vid klockan tre på förmidagen (för jag jobbade natt natten till idag och kom inte i säng förens vid halv åtta på morgonen) Tog mig en dusch, kirrade en äggomelett, diskade och gjorde fint i köket. Sen slog det mig att jag skulle träffa Lali och Johanna för att kirra biljett till Metro Station och förkröka lite, även fast förkröket blev mer en stressfaktor då klockan redan var sex när jag var klar och att de andra ringde mig. Spelningen skulle börja vid sju. Lali, Johanna och Emil satt och väntade på tunnelbanan så jag begav mig direkt till tunnelbanan. Snabb som jag var så kom jag till gamla stan före dem, och upptäker till min stora förvåning att Jessica från Göteborg står där, tillsammans med hennes kompis Wille. jag visste att hon skulle hit och på Metro Station men inte slog det mig att jag skulle stöta på henne där. Sen kom alla andra och vi blev ett helt gäng.

Dessvärre fick vi stå och frysa i kön rätt länge, och jag hade inte ens någon biljett att komma in med. Jag var mer där för sälskapet och för att jag hade Johannas pengar och hennes kröka. Haha. Jag och Johanna stod och krökade i kön, men jag hade inte med mig så mkt och johanna hade fyra cider. Vi vart mer lulliga för stunden. men hur som hälst...just det!

Kanske ska berätta från början. Biljetterna tog slut dagen innan spelningen så jag och Johanna fick inte tag på biljetter. Men Lali hade kontakter så hon fick skriva upp sig på listan och kom in gratis och sålde sin biljett till Johanna. Så alla hade biljett utom jag.

SÅ, nu kommer vi tillbaka till själva grejen. Vi stod ute i kön och frös, tills Lali fick nog och gick före alla och ba "Hej jag är VIP släpp in mig", och vipps så var hon inne. Det går en stund och jag, Johanna och Jessica står och pratar om allt och bara skrattar hela tiden (Wille hade inte heller biljett så han bestämde sig för att träffa några andra polare), tills min telefon ringer. Det var Lali och hon berättade att man kunde köpa biljetter vid dörren. Alla blev glada, alla kom in och alla såg Metro Station. De var rätt bra, men de är alldeles för fjortisvänliga. Nästan lite smörigt. Och de spelade bara i 35 minuter. ett jätte minus tyvärr, men annars var de bra med uppåtpiggande melodier och kvinnliga mansröster!

Efteråt peppade vi efterfest, men det var tydligen bara jag som var peppad på det. Och Johanna. Och jag tror Jessica var rätt peppad på det också, jag såg det på henne. Men Lali var mindre peppad, för hon skulle till skolan dagen efter så allt sket sig. Johanna kan inte bara lämna Lali och Jessica skulle hooka upp med Wille. lite trisst. Men imorgon ska vi alla ses igen på stan. Och då måste jag fixa ett nytt bankomatkort för jag hade sönder mitt idag. Ibland kan jag verkligen vara skapt med ett fail i pannan.

fluffiga duntäcken och höga förhoppningar

Innan jag börjar gå in på något annat så måste jag bara få tala om vad skönt det är att bara ligga i sängen med nytvättade lakan och puffa ner sig i täcket med datorn och lyssna på Dallas äckligt sköna godnatt-musik. Tänkte att jag kunde uppdatera min blogg lite innan jag slocknar. jag skulle kunna ligga här för evigt. Så känner jag just nu i alla fall, inte tänka så mkt bara ligga och ta det lungt.

Annars så piffade jag till min muscha idag igen, jag börjar faktiskt gilla den lite. Nu är jag helrakad förutom på överläppen.
Låter fett homosexuellt, men det ser bättre ut än vad det låter. Trust me.

Jag har börjat sätta igång med musiken nu. Jag har omformaterat min stationära dator, tagit bort allt på den och har bara Cubase och samtliga inspelningsprogram. Den är fortfarande skitseg när jag spelar in, men om jag har tur så kanske jag kan spela in en låt i alla fall. Jag har börjat på den nya skiten, och trust me. Jag är fan imponerad själv. Än så länge låter det riktigt bra, även fast jag bara skrivigt 27 sekunder. Nu ska jag sätta igång med det här på riktigt, för det här är så sjukt jävla kul. Men ha inte för höga förväntningar bara, då blir ni säkert bara besvikna. Jag har svårt att skriva bra texter, och jag skriver för det mesta när jag inte mår så bra eller när det är något jag har inom mig som jag vill få ut. Men då har jag svårt att formulera ut orden på pappret. Jag är redan otroligt nyfiken på vad folk kommer säga. Jag vill inte lova för mkt, men om det verkligen går bra nu, då kanske jag till och med ror in några snubbar som får spela min musik med mig, så man får spela sin musik på spelningar osv. Men vi får se vart allt tar mig, det kan ju bli som förut också att allt bara släpper. Men den här gången ska jag hålla hårt i bollen och inte passa den vidare!

Live your dream!

om skor vore en kännsla, vad vore det då?

Något känns fel, det är en kännsla jag har som säger att något inte står rätt till. något som inte ska vara på ett sätt.
En magkännsla jag har och det gör mig orolig. Är det något jag borde veta?



Jag var ute idag, faktsikt. Och det var sol för första gången på ett tag här i Sthlm. Grejen var från början att jag skulle möta upp Hedda och dra på stan med henne. Men som vanligt så sover hon och glömmer höra av sig. Fanns inte så mycket att göra så jag begav mig ut på stan själv. Tänkte kolla på det där jeansjackan på HM som såg lockande ut. Men när jag kommer dit så upptäcker jag att den inte finns kvar. Synd tänkte jag och gick vidare. Stack till Topman för att titta på några tshits, jag hittade några coola men inga värda att köpa. Sen kom jag på att jag faktsikt hade ett presentkort på Stadium. Jag brukar aldrig köpa saker där ifrån, men tänkte att det kan ju vara värt en titt. När jag är där kommer jag på att de faktsikt säljer skor där. Så köpte mig ett par höga, vita Converse, och med presentkortet så betalade jag bara 199 kr för dem. Så värt. Skit snygga är dem. Annars vill jag ha tillbaka min skinnjacka.

tycker vi firar med en puss.

Oh, och en sak till. Jag åkte hem till Lali för att chilla med henne och Emil en stund, och snäll som jag är så köpte jag en cheesebörjare till henne också, hon begär så mkt av mig dem kvinnan!

:)

I'm just a pretty boy


helgen av alla onda ting

Man blir jävligt less, den här helgen har bara varit för mkt för mig och jag känner att jag måste ta en pause. Det händer för mycket på samma gång. Bara den här helgen har varit jobbig nog. Fan, det låter som att jag sitter här och tycker synd om mig själv, fett patetiskt. Ångeten börjar ta över. Men nu har jag bestämt mig, nu är det slut på allt hundande efter människor, rövslickerier och annat skit. Folk får börja klara sig själva, ta eget ansvar och får ta sina konsekvänser. Och jag själv måste ta mig själv i kragen och börja leva, sluta leva i en jävla dröm.

fan, du vet hur kännsligt såna här saker är.


RSS 2.0