Lördag

Jaha, idag är det lördag och det känns som vilken dag som hälst. Jag var ute med Johannes nu på dagen och tog det lungt, pratade om vad livet har att komma med. Vi tog en fika på Café 60 och jag beställe min livs första café latte. Jag brukar inte vara så förtjust i Kaffe annars, men tänkte vara lite interlektuell för en gångs skull. Vi pratade bla om att det finns/fanns en konstnär som vart trött på penga värdet i sig, att en siffra på ett papper kan vara så värdefullt. Egentligen borde en papperslapp inte vara värd mer än några ören. Så denna konstnär "förfalskade" tre stycken tio-kronor, men tillverkade dem i rent guld, och de har ett värde på ca 15.000 kr var. ena tian har blivigt funnen av en taxichafför. Han fick tian av en kund, men tyckte att denna tia vägde lite mer än en vanlig så han gick till en mynthandlar eller något liknade och fick reda på att "tian" som egentligen är pure-gold, hade ett värde på 15.000 kr. Det finns nu två stycken tior runt om i landet som har samma värde. Konstnären har gjutit in sina initialer i tiorna, men han åkte också dit för förfalskning och eftersom att det bara rörde sig om tre tior så blev han inte fälld. Så håll ögonen på era tiokronoror!
faktsikt ett väldigt intressant samtalsämne enligt mig.

På väg hem när jag gick på drottninggatan gick jag förbi ett gäng fjortisar, var av den ena killen i gängen tittade på mig och säger "estet". Det är ju roligt att man ska behöva bli kallad estetare nu bara för man fått sig en ny frisyr. Är det inte emo så är det estetare, eller något annat liknande. Det är sjukt vad folk har fördomar om allt och alla.

Idag ska jag också äta pizza med papz!

Klädprovning

Nu har jag varit iväg och provat en massa, verkligen en massa olika kläder till uppvisningen på onsdag.
Jag mötte upp Christian vid drottninggatan tillsammans med de andra modellerna, vi pratade lite och fick lära känna varandra. Vi är fem stycken, tre tjejer och två killar. Allting var i en lägenhet som var ombyggt till ett fashonkontor, där folk satt och jobbade med bilder, kläder osv. Vi fick gå in i köket och vänta på..nu kommer jag inte ihåg vad hon hette bara för det, men det var stylisten typ som skulle bestämma våra kläder. Jag fick kläder sist, och mäst kläder att prova.
Kommer inte orka förklara alla klädnader, men det som hon gillade mest på mig var ett par svarta byxor, lite läderliknande matterial, tighta (men dock för små så fick inte igen knappen. Hon skulle skaffa en störra storlek till mig), tillsammans med en jättestor brun/beige rutig skjorta som gick ner till knäna, tillsammans med en stor cardigan-liknande koffta i guld liknande färg som nästan var lika stort, och armarna uppdragna. Inte min favorit av alla kläder jag provade, men det såg faktsikt stiligt ut, och passande till mitt hår.

Nu på måndag är det bara det sista kvar, färgningen blå, (som jag sade till han måste bort rätt snabbt pga av arbetsintervjuer) och detaljklippningen. Sedan är jag redo för första jobbet. för övrigt börjar jag vänja mig vid min frisyr mer och mer.

Sara!

Idag var jag och hälsade på Sara vid Arlanda. Hon och hennes familj skulle åka till Skellefteå och fira hennes brorsas bröllop, jag var bjuden men jag kunde tyvärr inte åka pga av pengar-brist. Det var jätte mysigt att få träffa henne igen och vi pratade ut om lite saker, jag tror att allting löst sig mer eller mindre nu i alla fall. Föresten är det ingen som visste om det här, så ingen behöver känna sig utanför för att dem inte visste något.


Psycko smile

Dallas Green

Den bästa låten i världshistorien, dock tycker jag inte att vidon är så intressant. lätt bästa låten genom tiderna

City & Colour - Hello I'm in Delaware


Synth/indie-pop/pott/konstig/mode-frisyren

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade min blogg igen, men jag kan ju säga som detta, att jag kom hem idag med den nya frisyren till Catwalken gjord hos Björn Axén. Och jag måste få tala om att det är det... ja jag vet inte vad jag ska säga faktsikt, jag vet inte. konstigaste, underligaste, opassande, mest annurlunda frisyren jag haft. Jag måste medge att jag gillade min förra frisyr starkt mkt mer än denna. Jag vet inte vad jag ska säga. Kanske "shit happens och hår växer ut"? Konstig frisyr på mig, men kanske passande till en uppvisning. jävla tjat, men jag saknar mitt förra hår, jag kommer garanterat att göra om den frisyren innan jag dör.

Jag laddar upp lite bilder tagna med min mobilkamera så ni kan se vad jag menar. Bildern efter Catwalken kommer nog bli snyggare, bättre osv. Och en annan sak, ni får skratta åt den, det har några redan gjort.












lol

Björn Axén

 
Jag vet inte var jag ska börja någonstans! Jag är held fyllt med glädje, energi och nervösitet just nu!
Klockan var 11.21 när min telefon ringer, och väcker mig. När jag svarar lite halvtrött och nyvaken så säger rösten
"Hej, vi ringer från Björn Axén", och på en fjortondels sekund vaknar jag till med ett ryck, och svrar "Ja hej", lite förvånat.
Kvinnan i luren berättade att de var intresserade utav mig för deras vårkolluktion, och att de vill ha mig på deras Catwalk den 3:e September. OM TVÅ VECKOR! Självklart svarar jag att jag är intresserad och hon berättar också att den 27:e nu på onsdag så ska jag bli klippt igen för en ny frisyr, förhoppningsvis en liknande till vad jag har, för jag tycker verkligen om mitt hår nu. Men ÄNTLIGEN hör de av sig, och de nappar på mig av alla. Jag tycker detta kommer bli spännande och skitroligt.

Önska mig lycka till och kom förfan förbi och kolla Onsdag den 3:e
Mer om platts och när det är kommer senare!



 

Nu är jag trött på allt här, något måste börja hända

Nej nu är faktsikt jävligt trött på allt här hemma, i alla fall i mitt rum. Det är så mycket kvar att göra och ändå har jag bott här i flera månader nu. Jag undrar hur måmga det är egentligen? Men skitsamma, det är jätte mycket jag vill fixa till innan jag kommer böja känna mig hemsatt i mitt rum. Jag fick precis nya gardiner, och Therese gamla säng som är 160 cm. Skit skön säng för övrigt. Sedan fick jag moblera om lite för hemtrevlighetens skull. Saker jag måste fixa innan jag är nöjd med mitt rum är:

* Nytt skrivbord till datorn
* En datorstol
* En Plattskärm
* Hyllor åvanför datorn
* Tavlor, prydnader etc.
* Den gamla TV'n som nu står i vardagsrummet
* Sätta upp mina Steriohögtalare i väggen åvanför TV'n och koppla in serion till TV'n
* Köpa gitarrhängare, så jag kan ha dem på väggen
* Köpa min studio så kan börja sätta igång med låtskrivandet igen

När allt detta är klart är det bara att tuta och köra. Just nu blir jag bara trött på allt som bara ligger huller om buller för att jag inte har någonstans att ha sakerna. Just det! Sen längtar jag tills pappa ringer och beställer våran pålska städerska så vi kan bo lite snyggt i alla fall. Allt hänger på min pappa som aldrig är hemma, han måste böra komma igång nu och ta tag i våran lägenhet.

Någon som är en bra inredare som vill hjälpa mig med att inreda mitt rum?

Fredag 1/8

Ännu en dag har gått, och det är bara en dag kvar tills jag åker iväg till Dalarna för att träffa min mormor och morfar för att fira deras 70 års dag, vilket gör att jag missar Pride paraden som alla mina polare ska glo på, samt min sista dag med Sara.
Kanske låter lite hämst, men jag vill faktsikt hellre stanna hemma, känns som jag missar så mkt, både med jobbsökningar och vänner.

Idag vaknade jag vid 12, ensam för Sara orkade inte gå upp. Sen kom pappa hem från Gotland också, kom in ich väckte mig innan 12 för att klaga på att jag inte vattnat blommorna, sen senaare klagar han på att det ser förjävlig ut hemma, som faktsikt inte jag bidragit med. Jag är den som städat, diskat, tvättat och plockan utan mäst i det här huset medans dem var borta, sen får jag all skit som alltid. Min lillebror och Joel behöver aldrig göra något, vilket de inte gör heller. För det mesta, det händer faktsikt att dem gör det. Men det blir ändå jag som får plocka upp efter dem.

aja, imorgon åker jag och det kanske är lika bra. Ska bara stanna till Söndag så det blir bara en dag. Men det räcker gott och väl. Jag har fixat lite ny musik också så jag kommer ha något att göra på tåget i alla fall. Men jag kommer sakna Sara, och det suger att jag måste åka iväg innan henne, och vi kommer inte ses på ett tag nu heller.

Det blir ganska tråkigt att läsa detta för er som gör det, och det kanske är för att det bara är tankar om vad jag gjort under dagen.

RSS 2.0